Ana SayfaKimdirOktay Çubuk Kimdir?

İlgili Postlar

Oktay Çubuk Kimdir?

Cennetin Gözyaşları dizisi ile ilk defa ekranlarda gördüğümüz Oktay Çubuk Kimdir? Günümüzde Aşk Ağlatır adlı dizide Fırat karakterine hayat veren genç ve yakışıklı oyuncu Oktay Çubuk Kimdir?  Oktay Çubuk Nerelidir? Oktay Çubuk Kaç Yaşında? Oktay Çubuk Hangi Burç? Oktay Çubuk ile ilgili derlediğimiz bilgiler haberimizin detayında…

Magazin Haberleri » Diziler

Aşk Ağlatır 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! Yusuf Ada’nın Elini Bırakacak Mı?

Oktay Çubuk Nerelidir? Oktay Çubuk Kaç Yaşında? Oktay Çubuk Hangi Burç?

Oktay Çubuk, 12 Aralık 1996 tarihinde İzmir’de dünyaya gelmiştir. 24 yaşında olan genç oyuncu Oktay Çubuk, Yay burcudur.

Oktay Çubuk Kimdir?

Oktay Çubuk, Bilgi Üniversitesi Sinema ve Televizyon bölümünde eğitim almıştır. Oyunculuk eğitimi de alan Oktay Çubuk, ilk oyunculuk deneyimini daha önce ATV ekranlarında izlediğimiz Cennetin Gözyaşları adlı dizide canlandırdığı Ömer karakteri ile yaşamıştır. Genç oyuncu Oktay Çubuk, günümüzde ise ekranların yeni dizisi Aşk ağlatır adlı dizide rol almaktadır. Başrollerini Deniz Can Aktaş ve Hafsanur Sancaktutan ‘ın üstlendiği dizi de Oktay Çubuk, Fırat karakterine hayat vermektedir. Oyuncunun Ödüllü yönetmen Nisan Dağ’ın yeni filmi Bir Nefes Daha’nın başrol oyuncusu olacağı konuşuluyor.

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler