Ana SayfaÜnlülerOkan Kurt kendisi ve şirketleri için konkordato talep etti

İlgili Postlar

Okan Kurt kendisi ve şirketleri için konkordato talep etti

Okan Kurt kendisi ve şirketleri için konkordato talep etti.  Demet Akalın ile boşanma kararı ile gündeme gelen Okan Kurt şirketleri için konkordato talep etti. Kurt ailesine ait 10’a yakın şirket ile baba oğlu Kurt için geçici mühlet verildi. Detaylar haberimizde…

Okan Kurt’tan Çok Şaşırtacak Açıklama!

Okan Kurt kendisi ve şirketleri için konkordato talep etti

Okan Kurt, ortağı olduğu Martaş Lojistik’e yönelik haciz haberleri sonrası Demet Akalın ile boşanma kararı alması ve hemen akabinde boşanmaları ile uzun süredir gündemdeydi. Okan Kurt şirketleri için konkordato talep etti. Kurt ailesi, dava başvurusunu Mersin Asliye Tic. Mahkemesi’ne yaptı.

Okan Kurt kimdir?

Konkordato talebi, Abdi Kurt ve oğlu Okan Kurt’un yanı sıra Ens İnşaat Turizm Taşımacılık San. ve Tic. Limited Şti., Mar Dış Tic ve Lojistik Limited Şti, Markon Lojistik ve Taşımacılık Limited Şti, Marmer Petrol Ürünleri Otomotiv Nakliye İnşaat Gıda Maddeleri San. ve Tic. Limited Şti, Marmer Sigorta Aracılık Hizmetleri limited Şti, Martaş Nakliyat Turizm İnşaat Tarım Ürünleri Tekstil San. ve Ticaret Limited Şti. ve Martaş Uluslararası Taşımacılık İnşaat ve Tic. Limited Şti. için gerçekleşti.

Okan Kurt’a yönelik haciz işlemi yapılamayacak

Yapılan başvuruyu değerlendiren mahkeme, üç ay geçici mühlet verilmesine karar verdi. Kararla beraber, hem şirketlere hem Abdi Kurt ve Okan Kurt’a yönelik haciz işlemi yapılamayacak.

Aynı zamanda mahkeme, şirket faaliyetlerinin denetimi için de üç kişilik geçici konkordato komiseri ataması yaptı. Bir dönem uluslar ası taşımacılık alanında önemli bir konumda olan Martaş’ta faaliyetler bir süre önce durdu. Çok sayıda alacaklı şirketlere yönelik haciz yapmıştı. Şirketin filosundaki TIR’lar da alacaklı firmalar tarafından haczedilmişti. Okan Kurt, yaşananların ardından Demet Akalın ile boşanmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler