Ana SayfaÜnlülerOkan Karacan tatilde

İlgili Postlar

Okan Karacan tatilde

Okan Karacan tatilde. Yoğun iş temposunda bulduğu küçük fırsatı değerlendiren Okan Karacan, ailesi ile birlikte tatile çıktı. Okan Karacan’ın aile tatilinden detaylar haberimizde…

Okan Karacan Nasıl Zayıfladı ? Hangi Diyetle Kilo Verdi?

Okan Karacan yaz sezonunu yoğun geçiriyor

Ekranların ve beyaz perde yanında show dünyasının ünlü ismi Okan Karacan, bu yıl tatilini işleri dolayısıyla farklı geçiriyor. Yoğun tempoda geçen kendi sahne çalışmalarının yanında açmış olduğu organizasyon ve reklam firmasının işleri de çoğalınca İstanbul’u terk edemedi.

Okan Karacan kimdir?

Artık beni büyük şehirler yoruyor

Yakın dostu İpek Kanber’in Şile Yeşilvadi köyünde açmış olduğu DUKU BAHÇEM isimli mekanda stres atmaya çalışan usta showmen Okan Karacan “İstanbul’un karmaşasından en yakın cennet mekanı seçtim, artık beni büyük şehirler yoruyor. Doğaya ve doğallığa hasret kalmışım, arkadaşımın açmış olduğu yerde bunu fark ettim. Ailemle hafta sonları da geliyor olsak da en güzel yaz tatilimizi geçiriyoruz” dedi. Ünlü showmen Okan Karacan, eşi Zeynep Karacan, Oğlu Alican Karacan ve yakın dostları Erkan Yılmaz, Özlem Yılmaz, Ecrin Yılmaz ile hafta sonu aile kaçamağıyla DUKU cennetimiz dedikleri mekanda tatillerini geçiriyorlar.

Ünlü oyuncu Okan Karacan, uzun yılladır ekranların aranan yüzlerinden biri. Bir dönem 140 kiloya kadar ulaşan Okan Karacan, Mide Küçültme ameliyatı oldu. Okan Karacan, ameliyatın ardından uyguladığı diyetle fazla kilolarından kurtuldu. Şimdilerde fit görünüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler