Ana SayfaÜnlülerÇin Seddi olayının yankıları

İlgili Postlar

Çin Seddi olayının yankıları

Çin Seddi olayının yankıları. Kim Milyoner Olmak İster? yarışmasında sorulan Çin Seddi ile ilgili soru için iki joker hakkı kullanan yarışmacı günlerdir konuşulurken, Ahmet Hakan olaya farklı bir noktadan baktı. Ahmet Hakan, konuyu köşesinde değerlendirdi. Detaylar haberimizde…

“Çin Seddi nerededir” sorusuyla gündem olan Su Ayhan konuştu!

Çin Seddi sorusuna bir de bu açıdan baktı

Kim Milyoner Olmak İster? isimli sevilen yarışma programına yarışmacı olarak katılan bir yarışmacı, Çin Seddi ile ilgili soru için iki joker hakkı kullanması ile günlerde tüm Türkiye’nin konuştuğu bir isim haline geldi. OLayı, Ahmet Hakan da köşesine taşıdı ve “İnşallah bu kadar kolay bir soruyu bilememelerinin temel nedeni…“Çin Seddi tabii ki Çin’dedir. Ama cevabı bu kadar kolay soruyu sormazlar! İşin içinde başka bir şey var galiba…” falan diye yaşadıkları bir anlık tereddüttür. Yoksa yandı gülüm keten helva!” şeklinde ifadeler kullandı. İşte Ahmet Hakan’ın “Çin Seddi’nin Çin’de olduğunu bilememek” başlıklı o yazısı:

Televizyonda yayınlanan bilgi yarışmasında sorulmuş:

“Çin Seddi nerededir?”.

Şıklar da verilmiş:

A-Çin… B-Güney Kore… C-Hindistan… D-Japonya…

Bu kadar basit soruyu yarışmacı bilememiş, salondakilerden yardım istemiş, onların da yüzde 49’u bilememiş.

İnşallah bu kadar kolay bir soruyu bilememelerinin temel nedeni…

“Çin Seddi tabii ki Çin’dedir. Ama cevabı bu kadar kolay soruyu sormazlar! İşin içinde başka bir şey var galiba…” falan diye yaşadıkları bir anlık tereddüttür.

Yoksa yandı gülüm keten helva!

Ülkenin bu muazzam cehalet sorununu, hepimizi büyük beklentiler içine sokan yeni Eğitim Bakanı Ziya Selçuk bile çözemez!

Ahmet Hakan kimdir?

O yarışmacıdan eleştirilere yanıt

Soruya yanıt vermek için iki joker kullanması ile sosyal medyada alay konusu olan 26 yaşındaki Bilgi Üniversitesi Ekonomi bölümü mezunu yarışmacı, yapılan eleştirilere sosyal medya hesabından yaptığı “Benim güzel ülkemin Einstein kılıklı güzel insanları. Hepiniz var ya zeka küpüsünüz maşallahınız var gerçekten. Gurur duyuyorum hepinizle özellikle o kötü yorumu yapanlarla. Oturup ağlamıyorum çocuklar zahmet etmeyin. Bu arada hemen merak edilen bir şeye açıklık getireyim. Kurgu muydu, gerçek miydi, bilerek mi yapıldı… Şimdi bana yarışmada üç tane joker hakkı tanınıyor. Ve ben bunu babamın jokeriymiş gibi istediğim gibi kullanırım. Bu sizi ilgilendirmez. Haberiniz olsun.” şeklindeki paylaşım ile yanıt vermişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler