Ana SayfaÜnlülerOkan Bayülgen'den Nusret'e Yine Sert Sözler

İlgili Postlar

Okan Bayülgen’den Nusret’e Yine Sert Sözler

Türk kasap, şef ve lokantacı olan kısa süre içerisinde tuzlama (saltbae) hareketiyle dünya çapında bir ün kazanan  ve geçtiğimiz günlerde Cannes’ta ödül alan Nusret yine Okan Bayülgen’in eleştirisine tutuldu. Şimdilerde Uykusuzlar Programı’nın sunucusu  Okan Bayülgen daha önce de sosyal medya üzerinden Nusret’e ağır sözler sarfetmişti.

Böyle Bir Aptallığa Prim Vermeyin!

Ünlü program sunucusu Okan Bayülgen, program esnasında bir konuşmasında “Hemen bu aptalca modadan geri dönelim.” diye söze başlayan Okan Bayülgen, “Buradan bütün basına söylüyorum bunların kazandıkları paraları övmeyin. Böyle bir aptallığa artık prim vermeyin” dedi.

Okan Bayülgen Evini paylaştı, sosyal medya Yıkıldı!.

Sadece Nusret Değil!

Hayvan etine türlü eziyetler yaptığını öne süren Bayülgen sözlerini sadece Nusret’e söylemediğini buna  destek verenleri de hoş karşılamadığını belirtti. Daha önce Sosyal medyadan söylediği sözlerle hatırlanan Bayülgen bu seferde kendi sunucusu olduğu programda şu sözleri söyledi:

“Yerin dibinden gelip de kaç para kazanmış gibi böyle paralara, pullara zenginliklere prim vermeyin. Sadece Nusret değil hepsi…” şeklinde konuştu.

Daha öncesinde Nusret’in ölü hayvan etini tokatladığı ve  zarar verip bunu sosyal medya da paylaşmasının çirkinlik olduğunu ifade etmişti.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler