Ana SayfaDedikoduKenan Doğulu Aldatma İddialarına Yanıt Verdi!

İlgili Postlar

Kenan Doğulu Aldatma İddialarına Yanıt Verdi!

Beren Saat ve Kenan Doğulu cephesinde durumlar sürekli değişiyor. En son Beren Saat’in sosyal medya paylaşımındaki açıklamalar kafaları karıştırmış ve ikilinin arasını açan nedenin bir ihanet olabileceğini akıllara getirmişti. Dün Bebek’te kameralara yakalanan Kenan Doğulu aldatma iddialarına yanıt verdi. İşte Kenan Doğulu’nun o açıklamaları…

Sessiz Kaldı

Beren Saat, geçtiğimiz haftalarda eşi Kenan Doğulu’nun doğum günü hem duygusal, hem de kafa karıştırıcı bir açıklamayla Instagram hesabı üzerinden kutlamıştı. Sözleriyle tüm gözleri üzerine toplayan Beren Saat’in bu duygusal durumunun nedeni ve imalı aldatılmaya bağlanmış ancak ünlü oyuncudan bu konu hakkında net bir açıklama gelmemişti.

Beren Saat kutlama da neden yoktu?

Bir Veda Olduğu Düşünüldü

Son dönemlerde sosyal medya paylaşımlarıyla eleştiri alan Beren Saat’in, yaptığı bu açıklamaların Kenan Doğulu’ya bir veda olduğunu düşünüldü. Konuyla ilgili olarak Beren Saat’in hayranlarından “Asilce veda etmiş.” yorumları gelirken ikilinin bazı sevenleri ise Saat’in bu davranışına da anlam veremeyerek eleştirmişti.

Beren Saat Kimdir?

Kenan Doğulu Aldatma İddialarına Yanıt Verdi!

Cumartesi günü her sene Bebek’te düzenlenen, “Bebek Şenliği”nde Kenan Doğulu sahne aldı. Sevenleriyle birbirinden güzel şarkılarla bir araya gelen Doğulu konser sonrasında soru yağmuruna tutuldu. Hakkında çıkan aldatma ve boşanma iddiaları hakkında ne düşündüğü sorulan ünlü şarkıcı; “Benim tarzımı biliyorsunuz. O yüzden bu özel konuları bu kadar basitmiş gibi konuşmayı tercih etmeyeceğim. Hiçbir zaman da cevap vermeyeceğim bu sorulara” açıklamasını yaptı.

Kenan Doğulu Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler