Ana SayfaÜnlülerOkan Bayülgen, Hangi Kanal'da Show Yapacak..

İlgili Postlar

Okan Bayülgen, Hangi Kanal’da Show Yapacak..

Televizyonun sivri dilli showmenlerinden olan Okan Bayülgen, uzun bir süredir ekranlardan uzak kalmıştı. Hayranlarının merakla beklediği ünlü showmen’in  program yapacağı yeni kanalı niyayet belli oldu. Okan Bayülgen nerede çıkacak? Tüm detaylar Haberimizde..

Demet Akalın’dan Okan Bayülgen’e Yanıt!

Okan Bayülgen, Hani Kanal’da Show Yapacak..

Ünlü showman Okan Bayülgen’in ekranlara ve sevenlerine kavuşmasına az kaldı. Türkiye’nin TV100 kanalı ile ekranlara geri dönmek için sabırsızlanan ünlü sunucu Okan Bayülgen, yeni kanalının tanıtım filminin bir kısmını kendi sosyal medya sayfasından sevenleri için paylaştı.

Okan Bayülgen kimdir?

TV100’e Show Yapacak…

Yapımcılığını 3N Medya’ya bağlı olarak yayın yapacak olan Türkiye’nin yepyeni haber kanalı olacak olan TV100’ün, canlı yayın hayatının başlamasına günler sayılırken, kanalın ilk tanıtım filmi de sosyal medyadan yayınlanarak duyruldu.

Haber kanalı olacak olan TV100 kanalında şov programı hazırlayıp sunacak olan ünlü sunucu Okan Bayülgen’in bir bölümünü sosyal medya hesabından paylaştığı tanıtım filminin tamamı ise önümüzdeki haftalardakanal tarafından paylaşılacak.

Ä°lgili resim

 

Okan Bayülgen: “İyi Hissettirecek, İyi Olacak.”

Yayın hayatına başlamasıyla Türkiye’de televizyonculuğa TV100’ün yeni bir soluk getireceğini açıklayan ünlü sunucu Okan Bayülgen, yaptığı paylaşıma “Yeni, bağımsız bir medya girişimi. Heyecanını yitirmiş televizyonculuğumuza soluk aldıracak bir kanal. TV 100. Tanıtım şarkısını Bedük yazdı. Ben çekip montajlıyorum. Tanınan yüzler, yeni yüzler. İyi hissettirecek, iyi olacak. Tanıtımın ucundan biraz sunuyorum.” ifadeleriyle notunu yazdı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler