Ana SayfaÜnlülerŞükran Ovalı Son Haliyle Hayranlık Uyandırdı..

İlgili Postlar

Şükran Ovalı Son Haliyle Hayranlık Uyandırdı..

Ünlü futbolcu Caner Erkin’in oyuncu eşi Şükran Ovalı, doğum sonrası verdiği kilolarla çok konuşulmuştu. Güzel oyuncunun son hali ise şaşkınlık uyandırdı.. Şükran Ovalı nasıl kilo verdi? Tüm detaylar Haberimizde..

Şükran Ovalı İle Caner Erkin’den Çarpıcı Açıklama!

Şükran Ovalı Son Haliyle Hayranlık Uyandırdı..

Geçtiğimiz yıl kızları Mihran’a kavuşan ünlü fulbolcu Caner Erkin’in oyuncu eşi Şükran Ovalı, vermiş olduğu yaklaşık 30 kiloyla büyük dikkat çekmişti. Hastahaneden çıkarken magazin muhabirlerinin objektiflerine takılan Şükran Ovalı, kırmayarak kısa bir demeç verdi.

Şükran Ovalı kimdir?

Caner Erkin ve Şükran Ovalı'nın

Caner Erkin kimdir?

Şükran Ovalı: “30 Kilo Aldım, Hiç Önemsemedim”

Şükran Ovalı, geçen sene ağustos ayında kızı Mihran Ela’yı dünyaya getirerek, Caner Erkin ile yaşadığı mutluluğa mutluluk katmıştı. Güzel oyuncu, hamilelik sırasında aldığı kiloları, hiç zorlanmadan verdiğini açıkladı.

Mihran Ela’ya hamileliği döneminde çok kısa zamanda aldığı yaklaşık 30 kilonun tamamına yakınını verdiğini anlatan güzel oyuncu; “Hep bebekleyim, evde kendim bakıyorum, öyle istedim. 30 kilo aldım, hiç önemsemedim ama şimdi verdim. Ben de inanamadım buna ama o kadar çok peşinden koşuyorsun ki bir de emzirdiğim için çabuk gitti fazlalıklar” ifadeleriyle anllatı.

Ekranlardan da uzak kalam güzel oyuncu Şükran Ovalı, bu dönemde sadece kendisini kızı Mihran Ela’nın gelişimine adadığını da söyledi.

İşte Şükran Ovalı’nın Son Hali;

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler