Ana SayfaDedikoduOkan Bayülgen: Erkan Petekkaya Akıl Hastası

İlgili Postlar

Okan Bayülgen: Erkan Petekkaya Akıl Hastası

Son dönemlerde açıklamalarkıyla gündeme damgasını vuran isimlerden biri olan Okan Baygülgen oyuncu Erkan Petekkaya hakkında bomba sözler sarfetti. Okan Bayülgen “Erkan Petekkaya akıl hastası” açıklamasıyla gündeme damgasını vurdu. İşte o açıklamalar;

Erkan Pekekkaya Gecenin Bir Vakti Sinan Akçıl’ı Arıyormuş

Okan Bayülgen’in Uykusuzlar Kulübü programına konuk olan Sinan Akçıl, oyuncu Erkan Petekkaya ile yaşadığı anılardan bahsetti. Ünlü şarkıcı, Petekkaya’nın gece yarılarında dahi kendisini aradığını anlattı.

Akçıl, “Erkan Petekkaya sabaha karşı beni aradı bir gün. Dedi ki ‘Ben karımla bütün yaz bir şarkıyla aşk yaşadım, buna söz yazar mısın?’ Attı bana. Eyvah dedim şimdi, külfet hani. Çünkü birisi böyle bir şey attığı zaman bana külfet geliyor yani, kırmamak da istediğim bir adam çünkü.” şeklinde konuşarak Erkan Petekkaya’nın gece geç saatlerde kendisini aradığından söz etti. Akçıl, ayrıca saat kaç olursa olsun Petekkaya’nın telefonunu cevapladığını anlattı.

Okan Bayülgen: Erkan Petekkaya Akıl Hastası

Şarkıcı Sinan Akçıl, Petekkaya ile bir ara komşu olduğundan da söz etti. Petekkaya’nın evinin bahçesine gelip “Sinan Sinan” diye bağırdığını anlatan şarkıcı, oyuncuya görünmemek için ışıkları kapatıp evde yokmuş rolü yaptığından bahsetti. Akçıl sebep olarak ise “Çünkü onunla bir konuşursak 2 gün sürecek” dedi.

Enes Batur’dan Okan Bayülgen’e Cevap Gecikmedi

Okan Bayülgen’in, sanatçının anlattıklarına karşılık ” Allah saklasın, onun komşusu olmak ne fena bir şeydir.” yorumunda bulunması dikkat çekti.

Erkan Petekkaya kimdir?

“Sahnede İntihar Etti”

Bayülgen ayrıca kendi rol aldığı tiyatro oyununda daha önce Petekkaya’nın konuk olduğu bir anıdan bahsetti ve Petekkaya’nın kendisine verilmiş olan rolde yazılmadığı halde sahnede intihar ettiğini anlattı. Bayülgen, “Oradan masadan bıçak aldı, gırtlağını kesti, kıvrandı” diyerek Petekkaya’nın rolde yer almayan sahneleri kendisinin eklediğinden söz etti.

Sinan Akçıl kimdir?

Ünlü komedyen, Petekkaya için “Bunda çocuk gibi ben daha fazla bir şey katayım güdüsü var” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler