Ana SayfaDedikoduOğuzhan Koç'un Annesinden Demet Özdemir Hamlesi

İlgili Postlar

Oğuzhan Koç’un Annesinden Demet Özdemir Hamlesi

Bir süredir mutlu bir şekilde beraberliklerine devam eden Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir cephesinde işler ciddiye gidiyor gibi görünüyor. Oğuzhan Koç’un annesinden Demet Özdemir hamlesi geldi. İşte detaylar;

“İlişkimizi Göz Önüne Yaşamıyoruz”

Geçtiğimiz gün objektiflere yakalanan Oğuzhan Koç muhabirlerin Demet Özdemir ile ilişkisi hakkındaki sorunlarını “Hâlâ da çok yeni, bir-iki ay oldu. İnsanların buna çok şaşırmalarını anlamıyorum. Biriyle bir şeyler yaşamak için önce vakit geçirmen gerekmiyor mu? Biz de bu süreci yaşadık. Bir ilişkiye dönüşmeye başladığında da saklanmadık.” sözleriyle yanıtlamıştı. “İkinizde bekârsınız. Neden bu kadar büyük olay oldu sence?” sorusuna ise, “Evet. Biz kimseden kaçmıyoruz ama mümkünse ilişkimizi de kameraların gözüne sokmamaya çalışıyoruz.” diyen Oğuzhan Koç, Demet’e henüz şarkı yazmadığını da belirtti.

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç Aşkından İlk Fotoğraf Geldi!

Demet Özdemir Oğuzhan Koç El Ele Yakalandı

2021 yılının ilk günlerinde aşk yaşadıkları ortaya çıkan Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç çifti ilk kez el ele görüntülendi. Aşklarını sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımla ilan eden çift, bugüne kadar el ele hiç görüntülenmemişti. İkili, önceki gün bir mekandan çıkarken ilk kez el ele objektiflere yansıdı. Aşklarını sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımla ilan eden çift, bugüne kadar el ele hiç görüntülenmemişti. İkili, önceki gün bir mekandan çıkarken ilk kez el ele objektiflere yansıdı.

Demet Özdemir Kimdir?

Oğuzhan Koç’un Annesinden Demet Özdemir Hamlesi

Şarkıcı Oğuzhan Koç‘un annesi Kıymet Yalçın Koç, oğlunun sevgilisi Demet Özdemir‘i Instagram hesabından takip etmeye başladı. Özdemir de anında müstakbel kayınvalidesini takibe aldı.

Kıymet Hanım, ünlü oyuncu ile yemekte buluşmak istiyor. Şimdilik sanal alemde tanışan Kıymet Hanım ve Özdemir’in, buluşma sonrası aralarındaki ilişkinin hangi seviye taşınacağı merak konusu oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler