Ana SayfaÜnlülerDemet Özdemir ve Oğuzhan Koç Aşkından İlk Fotoğraf Geldi!

İlgili Postlar

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç Aşkından İlk Fotoğraf Geldi!

Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç aşkından ilk fotoğraf geldi. Oğuzhan Koç Demet Özdemir ile olan aşkını sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada kabul etmişti. Detaylar haberimizin devamında…

Oğuzhan Koç kimdir?

Demet Özdemir kimdir?

Yeni Aşktan İlk Kare Geldi

Aşk dedikodularını hakkında ne zaman soru yöneltilse her defasında  yalanlayan Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir ‘in yepyeni aşka yelken açmaları sosyal medyanın gündemine yerleşti. İzmir Alaçatı’da bir turistik otelde üç gün boyunca başbaşa romantik bir tatil yapan ünlü ikiliden Oğuzhan Koç, sevgilisi Demet Özdemir’i O Ses Türkiye programının yılbaşına özel gerçekleştirilen provaları ve çekimlerinde  yalnız bırakmadı.

Oğuzhan Koç, bir süredir Demet Özdemir’le hakkında çıkan sevgili iddialarını geçtiğimiz günlerde sonunda kabul etti. Koç, sosyal medyadan yayınladığı yazıda “Sadece iki insanı ilgilendiren bir konu kimseyi daha fazla meşgul etmesin diye açıklamak istedim. Daha önce yazıldığı gibi olmasa da şu an Demet ile güzel bir sürecin arifesindeyiz” sözleriyle aşkını itiraf etmişti. Merakla beklenen Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç aşkından ilk kare geldi.

demet-ozdemir-oguzhan-koc

Demet Özdemir, sevgilisiyle çekilmiş pozunu sosyal medya hesabından beyaz kalp emojisi koyarak paylaştı. Ünlü oyuncu daha önce de “Fotoğraflarımızın çekildiği doğru. ‘Yeni yılın aşk bombası’ dersiniz artık” ifadelerini kullanmıştı.

Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir’in Aşk Dedikoduları Doğru Çıktı!

Oğuzhan Koç, yaklaşık dört yıllık birliktelik yaşadığı oyuncu Yağmur Tanrısevsin ile yollarını ayırmasının ardından, “Aşka küsmedim, aşka küsülür mü hiç? Hayat devam ediyor” açıklamasını yapmıştı. Bu gelişmeler üzerine Yağmur Tanrısevsin, sıkı dostu olan Demet Özdemir’i takipten çıkmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler