Ana SayfaDedikoduOğuzhan Koç: Hep Göz Göze...

İlgili Postlar

Oğuzhan Koç: Hep Göz Göze…

Geçtiğimiz pazar günü evlilik yolunda ilk adımı atarak nişanlanan şarkıcı Oğuzhan Koç ve oyuncu Demet Özdemir’den yeni kareler geldi. Oğuzhan Koç “Hep göz göze” notuyla beğeni topladı.

Oğuzhan Koç: Hep Göz Göze…

Çiftten yeni fotoğraflar geldi. Koç, sosyal medya hesabından Özdemir ile çekilen bu karesini “Hep göz göze, hep sevgiyle…” notuyla yayınladı.

Demet Özdemir de nişanlısıyla verdiği bu poza “Hep aynı yöne hep sevgiyle…” ifadelerini düştü. Çiftin paylaşımları, kısa sürede hayranlarından yoğun ilgi gördü.

Özdemir, daha önce Koç ile birlikteliği hakkında “İkimiz de birbirimize çok şanslı geldik. İkimiz de çok mutluyuz. Ben kendimi çok şanslı hissediyorum.” ifadelerini kullanmıştı.

Henüz gelinlik seçmediğini belirten oyuncu, “Gelinlik provasını tabii ki yapacağım ancak onun için yarım gün ayıramam. İstediğim gibi olması için tüm günümü provada geçirmeliyim.” demişti.

Hayalinde özel bir şey olmadığını belirten Demet Özdemir, “Ben 15 yaşından bu yana çalışıyorum. Hiç düğün dernek, gelinlik falan hayal etmediğimi fark ettim. O yüzden kesin bir şey söyleyemiyorum.” şeklinde konuşmuştu.

“Düğün İstanbul’da Olacak”

Düğünün Çeşme’de olacağı iddiasına yanıt veren oyuncu, “Arkadaşlar kesin bir şey söyleyemiyorum ancak yüksek ihtimal İstanbul olacak.” açıklamasını yapmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler