Ana SayfaKültür ve SanatMüzikOğuz Berkay Fidan Oyuncu Olmak İstememiş

İlgili Postlar

Oğuz Berkay Fidan Oyuncu Olmak İstememiş

Geçtiğimiz günlerde Burası Yanıyor adlı yeni single çalışması ile sevenleriyle buluşan Oğuz Berkay Fidan, özel bir röportaj verdi. 11 günlük süre içerisinde 1 milyon 800 bin izlenme alan ve oldukça popüler duruma gelen şarkıcı, yaptığı açıklama ile birlikte geçmişinde merak edilenleri anlattı.

Daha önce de single çalışmaları ile müzik dünyasında adını duyurmayı başaran Oğuz Berkay Fidan, başarısını yeni şarkısı ile taçlandırdı. Yayınlanmaya başladığı ilk günden itibaren yoğun bir ilgi gören şarkı, 2 milyon barajına yaklaştı. İlgi için değerlendirme yapan sanatçı, kısa süre içerisinde yüksek izlenme almasının kendisini mutlu ettiğni söyledi. Yeni çalışmalarına daha fazla önem verdiğini ve daha iyisi olabilmesi adına çabaladığını söyleyen Oğuz Berkay Fidan, yeni albümüyle bu hedefini tutturmanın da kendisi adına büyük bir şans olduğunu ifade etti .

“Maddiyat Arka Planda”

Şarkıların maddi olarak getirileri ile çok ilgilenmediğini söyleyen sanatçı, önemli olan noktanın  herkes tarafından şarkıların dinlenmesi olduğunu söyledi. “Tüccar kafası sanatçı ruhunun en büyük katilidir.” Diyerek bu konudaki değerlendirmeyi de yapan sanatçı, tek hedefinin insanların hayatlarına dokunmak olduğunu söyleid.

Klip Çekiminde Neler Hissetti?

Yeni şarkısı için klip çekimini çok özel bir bölgede yapan sanatçı, bu anları da anlattı. ‘NCIS: Los Angeles’ adlı dizinin setinde çekilen klip için düşüncelerini aktaran sanatçı, bu durumun tesadüf eseri geliştiğini ve yapım ekibinin kendilerine bu konuda çok yardımcı olduğunu söyledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler