Ana SayfaÜnlülerOğulcan'ın taytlı fotoğraflarına Seda Sayan'dan ilk yorum geldi!

İlgili Postlar

Oğulcan’ın taytlı fotoğraflarına Seda Sayan’dan ilk yorum geldi!

Seda Sayan, oğlu Oğulcan engin’in sosyal medyada ortaya çıkan taytlı fotoğrafları ile ilgili ilk yorumu yaptı. Sayan, “Rabbim herkese senin gibi anasına, babasına, anneannesine, kardeşine düşkün bir evlat nasip etsin.” dedi. Detaylar haberimizde…

[irp]

Ünlü şarkıcı Seda Sayan’ın oğlu Oğulcan Engin, Amerika Nevada’da Black Rock Çölü’nde düzenlenen ‘Burning Man Festivali’ne katılmıştı. Oğulcan Engin’in festivaldeki fotoğrafları olay yarattı.

[irp]

Seda Sayan, oğlunun taytlı fotoğrafına ne dedi?

Seda Sayan’ın Oğulcan Engin, festivale özgü giydiği taytlı fotoğrafları ile sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı. Oğulcan Engin’in bu fotoğraflarını eleştiren bazı sosyal medya kullanıcıları “Seda Sayan buna ne der?” şeklinde yorumlarda bulunmuşlardı.

[irp]

Seda Sayan’dan oğlu Oğulcan’a tam destek

Seda Sayan, sosyal medya hesabından konu hakkında yaptığı açıklama ile oğlu Oğulcan Engin’e tam destek verirken, “Canım oğlum rabbim herkese senin gibi anasına, babasına, anneannesine, kardeşine düşkün bir evlat nasip etsin. Senin efendiliğinin başkaları tarafından bize anlatılmasının gururunu ailene yaşattığın için sana teşekkür ederim büyük Beşiktaşlı adam.” dedi.

[irp]

Seda Sayan kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler