Ana SayfaDedikoduKim Kardashian Üçüncü Bebeğini Bekliyor

İlgili Postlar

Kim Kardashian Üçüncü Bebeğini Bekliyor

Kim Kardashian üçüncü bebeğini bekliyor

Dünya magazin basının en çok konuşulan en çok tartışılan kadınından bebek müjdesi. Ancak bebek taşıyıcı anneden. Üçüncü bebeğini taşıyıcı anneden beklediği haberini doğruladı. Bebeğin Ocak 2018’de doğması bekleniyor.

ABD’li reality şov yıldızı Kim Kardashian üçüncü çocuğuna kavuşmak için gün sayıyor. Haberi,  36 yaşındaki yıldızın rap şarkıcısı eşi Kanye West doğruladı. Kardashian-West çifti,  üçüncü bebeklerini taşıyıcı anneden bekliyor. Kanye West (40), üçüncü bebeğin ocak ayında dünyaya geleceğini duyurdu. TMZ, North (4) adında bir kız, Saint (2) adında bir erkek olmak üzere iki çocuğu bulunan çiftin bir kız bebeğinin daha olacağını açıkladı. Gittikçe büyüyen ve genişleyen aile olarak, hanelerine bir kişinin daha katılacak olmasından dolayı çiftin sevinçten havaya uçtuğu konuşuluyor.

Ünlü ABD’ li tv show yıldızı Kim Kardashian, temmuz ayında TV’deki reality şov programında, ilk hamileliğinden geriye kalan sağlık sorunlarından dolayı yeniden hamile kalmasının riskli olduğunu, dolayısıyla taşıyıcı anneden yardım alması gerekebileceğini açıklamıştı. Kardashian, çocukları North ve Saint’e hamileyken plasenta akreata (bebeğin eşinin Rahim duvarına yapışması) sorunu yaşamıştı. Yabancı basın kaynakları Kim  Kardashian’ın uygun bir taşıyıcı anne bulmak için ajansa başvurduğunu, taşıyıcı anneye 45 bin dolar ödediğini iddia etti. Ayrıca, taşıyıcı anneye alkol, sigara, uyuşturucunun yanı sıra sıcak banyo ve çiğ yiyecek yeme yasakları uygulandığını yazdı. Taşıyıcı annenin 20’li yaşlarında olduğu ve Kardashian’ın bebeğini Ocak 2018’de dünyaya getireceği öğrenildi.

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler