Ana SayfaÜnlülerYonca Evcimik, Vatan Şaşmaz haberlerini yalanladı!

İlgili Postlar

Yonca Evcimik, Vatan Şaşmaz haberlerini yalanladı!

Yonca Evcimik, “Kazasız Kul Olmaz” projesinde Vatan Şaşmaz’ın yerine sanat danışmanlığına getirildiği haberlerine açıklık getirdi. Evcimik, haberleri yalanlayarak “Vatan ölmeden önce görüşüyorduk. Onun yerine geldiğim doğru değil.” dedi. İşte detaylar…

[irp]

Ünlü sanatçı Yonca Evcimik, geçtiğimiz günlerde iş ve trafik kazalarına dikkati çekmek ve farkındalık yaratmak üzere sürdürülen “Kazasız Kul Olmaz” projesinin sanat danışmanlığına Vatan Şaşmaz’ın yerine getirildiği haberleri ile gündeme gelmişti.

[irp]

Yonca Evcimik Vatan Şaşmaz’ın yerine mi geldi?

Arkadaşları ile Bebek Lucca’ya giden Yonca Evcimik, mekan çıkışında habercilerin sorularını yanıtladı. İlk olarak “Vatan konusunu hiç açmasak ben o olaya çok üzüldüm. Vatan’ı çok severdim.” diyerek Şaşmaz’ın vefatına duyduğu üzüntüyü dile getiren Evcimik, Vatan Şaşmaz’ın yerine projeye girdiği sorularına yanıt verdi. Ünlü sanatçı, Vatan Şaşmaz’ın yerine geçmek gibi bir şeyin olmadığını ifade ederek “Biz zaten daha öncesinde bu proje için görüşmeler yapıyorduk. Vatan’ın yerine olduğum doğru değil var olan bir şeye, o yaşanan vahim olay denk geldi sadece.” diye yanıt verdi.

Vatan Şaşmaz kimdir?

Yonca Evcimik kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler