Ana SayfaKimdirOğulcan Güzeller Kimdir?

İlgili Postlar

Oğulcan Güzeller Kimdir?

“La Casa De Papel” dizisinin Türk oyuncusu Oğulcan Güzeller kimdir? Oğulcan Güzeller kaç yaşında? Oğulcan Güzeller dizileri neler? Oğulcan Güzeller filmleri neler? Oğulcan Güzeller aslen nereli? Oğulcan Güzeller hangi burç? Oğulcan Güzeller hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Oğulcan Güzeller Kaç Yaşında? Oğulcan Güzeller Aslen Nereli? Oğulcan Güzeller Hangi Burç?

Oğulcan Güzeller 1 Ocak 1991 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan genç oyuncu Oğulcan Güzeller, Oğlak burcudur.

Oğulcan Güzeller Kimdir?

Oğulcan Güzeller eğitim hayatını İspanya’da tamamlamıştır. Lise yıllarında tiyatroyla tanışan Oğulcan Güzeller liseden mevzun olduktan sonra “Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü”nü kazandı. İstanbul’da başladığı eğitimine “İspanya Kraliyet Dramatik Sanatlar Akademisi”nde devam eden Oğulcan Güzeller ilk olarak “La Que Se Avecina” isimli İspanyol dizisinde de rol aldı.

Bu yıl İstanbul, İzmir, Ankara gibi bir isimle “La Casa De Papel” dizisine giriş yapacağı iddia ediliyordu ki geçtiğimiz gün yayınlanan bölümde Netflix’in popüler dizisine Oğulcan Güzeller dahil oldu.

Oğulcan Güzeller Dizileri

  • 2020 – La Casa De Papel
  • 2018 – La Que Se Avecina

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler