Ana SayfaKimdirZeynep Tunuslu kimdir?

İlgili Postlar

Zeynep Tunuslu kimdir?

Şu an bir erkekle görüntülenince “Yaşlı adamla ne işim olur?” sözleri ile gündeme gelen Zeynep Tunuslu kimdir? Zeynep Tunuslu nerede ve ne zaman doğdu? Zeynep Tunuslu nasıl tasarımcı oldu, Zeynep Tunuslu kariyerinde nasıl ilerledi? Zeynep Tunuslu ile ilgili tüm merak edilenler haberimizde…

Zeynep Tunuslu kimdir? Zeynep Tunuslu hangi burç? Zeynep Tunuslu aslen nereli? Zeynep Tunuslu hangi burç?

27 Mayıs 1962 yılında Ankara’da doğan Zeynep Tunuslu aslen Arnavutdur. 54 yaşında olan Zeynep Tunuslu ikizler burcudur.

Zeynep Tunuslu kimdir?

Zeynep Tunuslu, 27 Mayıs 1962 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Tunus kökenli olan ailesi Tunus’tan gelip Arnavutluk’a yerleşmişlerdir. Babası Hava Kurmay Albay Mustafa Kemal Tunusluoğlu, annesi ingilizce öğretmeni Ayla Tunusluoğlu’dur. Ahmet Zekeriya Tunusluoğlu isimli bir ağabeyi vardır. Zeynep Tunuslu, henüz 11 yaşındayken kendi elbisesini kendisi dikmeye başlamış. Zeynep Tunuslu, dört yaşındayken 1966 yılında babasının Moskova’da hava ataşeliği görevine getirilmesi ile Moskova’ya gitti. 1968 yılında babasının tayini ile Diyarbakır’a, 1970 yılında Ankara’ya gittiler. Eğitim hayatı boyunca da babasının mesleği nedeni ile sürekli tayin nedeniyle farklı illerde farklı okullarda eğitim görmek durumunda kaldı.

Hacettepe Üniveristesi İngiliz Filolojisi Bölümü’nü kazandı. Ancak, bir yıl sonra okulu bıraktı. Üniversite hayatını noktaladıktan sonra Milano’ya gitti. Milano’dan dönünce Tina isimli bir yahudi bayanın yanında iş hayatına adım attı. Altı ay sonunda, bir moda fuarında Mudo’nun sahibi Mustafa Taviloğlu ile tanıştı. Bu tanışma ona moda dünyasının kapısını açtı. İki yıllık vitrin dekoratörlüğü yaptı. İstanbul Maslak’ta küçük bir yer kiralayarak kendi işini yapmaya başladı. 1986 yılında ilk olarak İstanbul Osmanbey’de, sonrasında Ankara ve İzmir’de mağazalar açtı ve 1996’ya kadar mağaza sayısı 30’lara kadar yükseltti. 1996 yılında gazeteciliğe başladı ve Doğan Grubu’nda Haber Extra isimli dergide yazmaya başladı. 2011 yılında Survivor Ünlüler-Gönüllüler programında ünlüler takımında yer aldı. Elenerek yarışmaya veda etti.

Zeynep Tunuslu’nun evlilikleri

İlk evliliğini 1993 yılında Uzay Heparı ile yaptı. Uzay Heparı, evlendikten altı ay sonra geçirdiği bir motosiklet kazasında hayatını kaybetti. Bu evlilikten 1995 yılında doğan Uzay Kanat isminde bir oğlu var.

İkinci evliliğini de 2001 yılında fotoğrafçı Ahmet Ağaoğlu ile yaptı, ancak mutlu olamadı ve 2001 yılında boşandı.
Üçüncü evliliğini ise 2005 yılının Ağustos ayında mobilyacı işadamı Hüsnü Birman ile yaptı. Nikahlarının açık denizde, bir tekne kaptanı tarafından kıyıldığını söyleyen modacı, nikahın geçerli olmadığını ifade etti.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler