Ana SayfaKimdirDenizhan Kınacıgil Kimdir?

İlgili Postlar

Denizhan Kınacıgil Kimdir?

“Ya İstiklal Ya Ölüm” dizisinin sevilen oyuncusu Denizhan Kınacıgil kimdir? Denizhan Kınacıgil kaç yaşında? Denizhan Kınacıgil dizileri neler? Denizhan Kınacıgil filmleri neler? Denizhan Kınacıgil aslen nereli? Denizhan Kınacıgil hangi burç? Denizhan Kınacıgil hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Denizhan Kınacıgil Kaç Yaşında? Denizhan Kınacıgil Aslen Nereli? Denizhan Kınacıgil Hangi Burç?

Denizhan Kınacıgil 14 Ekim 1988 tarihinde İzmir’de dünyaya gelmiştir. Aslen İzmirli olan başarılı oyuncu Denizhan Kınacıgil, Terazi burcudur.

Denizhan Kınacıgil Kimdir?

Denizhan Kınacıgil eğitim hayatını İzmir’de tamamlamıştır. Liseden mevzun olduktan sonra “İzmir Ekonomi Üniversitesi Reklamcılık ve Halkla İlişkiler Bölümü”nü kazanan Denizhan Kınacıgil, üniversite yıllarında oyunucluk eğitimi almaya başlamıştır. 

2014 senesinde Fox Tv ekranlarına yayınlanan “Kocamin Ailesi” dizisiyle ilk kez ekran karşısına geçen Denizhan Kınacıgil, canlandırdığı “Can” karakteriyle büyük bir çıkış yakalamıştır. Bugüne dek pek çok reklam filminde yer alan başarılı oyuncu Denizhan Kınacıgil, 2017 senesinde “Kalbimdeki Deniz” dizisinde “Volkan karakterini canlandırmıştır. Denizhan Kınacıgil bu yıl TRT1 ekranlarında yayınlanan “Ya İstiklal Ya Ölüm” dizisinde “Telgrafçı Rasim” karakterini canlandırmaktadır.

Denizhan Kınacıgil Dizileri

  • 2020 – Ya İstiklal Ya Ölüm
  • 2017 – Kalbimdeki Deniz
  • 2014 – Kocamın Ailesi
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler