Ana SayfaYaşamOğlak Burcu Haftalık Yorumu 14-20 Ocak

İlgili Postlar

Oğlak Burcu Haftalık Yorumu 14-20 Ocak

Oğlak burçları için yepyeni bir hafta başladı. 2019 yılının ilk günlerini yaşarken, Oğlak burçları haftalık yorumlarını merak etmeye başladılar. Türkiye’nin en ünlü astrologlarından Nuray Sayarı, Oğlak burçları için haftalık yorumunu yaptı. İşte Oğlak burcu 14-20 Ocak haftalık yorumu…

Oğlak burcu 2019 yılı yorumu

Oğlak Burcu Haftalık Yorumu

Bazılarınız yatırım araçlarını kullanabilirler

Önümüzdeki bir aylık dönemde odaklanacağınız konular; para olacak. Napolyon misali para para para diyeceksiniz. Gelirlerinizi arttırabileceğiniz koşullarla karşılaşırken, bazılarınız yatırım araçlarını kullanabilirler. Maddi anlamda genel olarak keyifli bir sürece giriş yapıyorsunuz. Bütçenizi akıllıca yönetebileceksiniz. Olası borçlarınızı rahatlıkla ve çalışarak ödeyebileceksiniz. Gelirlerinizi arttırmanın yollarını arayabilir, maddi anlamda kendinize çeki düzen vermemiz gerekebilir, bütçenizi yeniden düzenlemek, organize etmek, kendinize finansal konularda hedefler koymak için uygun bir süreç.

Yay Burcu Haftalık Yorumu 14-20 Ocak

Jüpiter ile Neptün arasında da sert bir kontak oluşacak

Bu hafta Jüpiter ile Neptün arasında da sert bir kontak oluşacak ve Şubat ortasına kadar etkisi devam edecek. Bu etkileşim abartılı bir hayal kırıklığı, gereksiz yere fazlaca iyimser bir hava, güvenilir bir zeminde ilerlememek, gelen fırsatları doğru değerlendirememek anlamını içermektedir.

Bu dönem yakın çevreniz, kardeşleriniz ve komşularınızdan yana hayal kırıklığı yaşatacak durumlar olabilir. Çok önemli, beklediğiniz haberler istediğiniz şekilde gelmeyebilir. Biraz yalnız kalmak isteyebilir, kimseyle içli dışlı olmak istemeyebilirsiniz.

Bir şeylere imza atacaksanız, iyice okuyun

Bir şeylere imza atacaksanız, iyice okuyun, alelacele imzalamayın. Terapi almak, ruhsal sorunlarınız var ise bunların üstüne gitmek, rüyalarınıza odaklanmak için güzel bir dönem. İçsel denge ve huzurunuzu bulacak eylemler yapmaya gayret edin bol bol. Eğitimler, sınavlar konusunda da dikkatli olun. Bu aralar zihniniz biraz karmaşık, ne yapacağınızı bilemez bir modda olabilirsiniz. Karar vermeyin, vermek zorunda da değilsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler