Ana SayfaYaşamKova Burcu Haftalık Yorumu 14-20 Ocak

İlgili Postlar

Kova Burcu Haftalık Yorumu 14-20 Ocak

Kova burçları yeni hafta için yorumlarını merakla beklerken, Türkiye’nin en ünlü astrologlarından Nuray Sayarı haftalık yorumunu yaptı. Kova burçları bu hafta neler yaşayacak? Yaşayacakları olaylardan nasıl etkilenecekler? Kova burcu haftalık burç yorumu haberimizde…

Kova burcu 2019 yılı yorumu

Kova Burcu Haftalık Yorumu

Kova burçları bu hafta neler yaşayacaklar?

Bu hafta Güneş Kova burcuna geçiş yapıyor. Güneş’in burcunuza geçmesi ile beraber, tüm spot ışıkları üzerinizde olacak ve rahatlıkla dikkat çekebileceksiniz. Tüm yönetim özelliklerinizi rahatlıkla sergileyebilecek, isteklerinize, hedeflerinize ulaşmak size çok daha kolay gelecektir. Geçtiğimiz sevimsiz bir ayın ardından bu gireceğimiz bir aylık süreç size ilaç gibi gelecektir. Ben buradayım ve istediğim her şeyi elde edebilirim moduna geçiş yapabileceksiniz. Yeni girişimleriniz için rahatlıkla destek bulabileceksiniz.

Oğlak Burcu Haftalık Yorumu 14-20 Ocak

Jüpiter ile Neptün arasında da sert bir kontak oluşacak

Bu hafta Jüpiter ile Neptün arasında da sert bir kontak oluşacak ve Şubat ortasına kadar etkisi devam edecek. Bu etkileşim abartılı bir hayal kırıklığı, gereksiz yere fazlaca iyimser bir hava, güvenilir bir zeminde ilerlememek, gelen fırsatları doğru değerlendirememek anlamını içermektedir.

Günün sonunda zarar edebilirsiniz

Bu dönem arkadaşlıklar, sosyal ilişkiler ve para mevzularına biraz dikkat! Bu alanlarda ciddi hayal kırıklığı yaşatacak durumlar meydana gelebilir. Borç vermek, almak için de uygun bir dönem değil ve arkadaşlarınızla iş yapmak için de uygun değildir. Gerçekçi olmayan parasal hedefler peşinde koşabilir ve günün sonunda zarar edebilirsiniz. Gözünüzde fazlaca büyüttüğünüz dostlarınızdan yana hayal kırıklıkları yaşanabilir, güveniniz sarsılabilir. Ekonomik anlamda da kişisel sorumluluğunuzu almanız gerek, paranızı har vurup harman savurmayın, bütçenizi dikkatli yapın. Ekonomik anlamda olmayacak duaya amin demeyin, kimsenin ipiyle kuyuya inmeyin.

Kova burçlarına huzurlu bir hafta diliyoruz…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler