Ana SayfaYaşamBalık Burcu Haftalık Yorumu 14-20 Ocak

İlgili Postlar

Balık Burcu Haftalık Yorumu 14-20 Ocak

Balık burçlarını bu hafta neler bekliyor? Hangi olaylar ile karşı karşıya kalacak, olaylardan nasıl etkilenecekler? Ünlü astrolog Nuray Sayarı, Balık burçları için haftalık yorumunu yaptı. Balık burçları 14-20 Ocak haftasında neler yaşayacak? İşte Balık burcu haftalık burç yorumu…

Balık burcu 2019 yılı yorumu

Balık Burcu Haftalık Yorumu

Uyku düzeninizde sorunlar oluşabilir

Önümüzdeki bir aylık dönemde odaklanacağınız konular; bilinçaltı, rüyalar, psikoloji..vb konular olacaktır. Bu bir aylık süreç biraz daha ikinci planda kalabileceğiniz, kendinizi ortaya koymakta biraz zorlanabilirsiniz. Yalnız kalmak size çok daha uygun gelecektir. Uyku düzeninizde sorunlar oluşabilir. Bu bir aylık süreçte daha çok gizlilik içinde hareket etmeye özen gösterebilirsiniz. Bu dönem biraz içe dönme, kendinizi sorgulama dönemi gibi değerlendirebilirsiniz. Sağlığınıza da dikkat etmeniz gereken bir süreç bu, özellikle de ruh sağlığınıza. Çevrenizde dönen bir takım gizli kapaklı konular, dedikodular, oyunlar oluşabilir.

Kova Burcu Haftalık Yorumu 14-20 Ocak

Kariyer konusunda kendinize aşırı güvenebilirsiniz

Bu hafta Jüpiter ile Neptün arasında da sert bir kontak oluşacak ve Şubat ortasına kadar etkisi devam edecek. Bu etkileşim abartılı bir hayal kırıklığı, gereksiz yere fazlaca iyimser bir hava, güvenilir bir zeminde ilerlememek, gelen fırsatları doğru değerlendirememek anlamını içermektedir. Kariyer konusunda kendinize aşırı güvenebilir ve bu alanda olası iyi fırsatları kaçırabilir, çarçur edebilirsiniz, dikkat edin.

Üstünüze bir miskinlik bulutu çökebilir ve hiçbir iş yapmak istemeyebilirsiniz

Hayata karşı yargılarınız, değerlendirmeleriniz bu dönem hatalı olabilir. Çevrenizdeki insanların sözlerine kulaklar vermenizde fayda var. Üstünüze bir miskinlik bulutu çökebilir ve hiçbir iş yapmak istemeyebilirsiniz. Hayatınızın akışını değiştirecek önemli atılımları yapmamanızda fayda var. Hayatınızda meydana gelen olayları, teklifleri veya her ne oluyorsa hızlı ve aktif bir şekilde, gerçekçi değerlendiremeyebilir ve bir hayalin peşinden sürüklenebilirsiniz, dikkat edin. Özellikle kariyer anlamında risk almak için uygun bir süreçte değilsiniz. Bu alanda ciddi bir hayal kırıklığı meydana gelebilir, beklentiniz karşılanmayabilir.

Balık burçları da dahil olmak üzere, tüm burçlar için mutlu, huzurlu, sağlıklı ve bereketli bir hafta diliyoruz. Bol keyifli günler dileğiyle…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler