Ana SayfaYaşamBalık burcu 2019 yılı yorumu

İlgili Postlar

Balık burcu 2019 yılı yorumu

Balık burcu 2019 yılı yorumu… Balık burçları 2019 yılını büyük bir coşku ile karşılamışken, 2019 yılında neler yaşayacaklarını da merak ediyorlar. Balık burçları 2019 yılında neler yaşayacak? Hangi olaylar ile karşı karşıya kalacak? Yaşadıkları olaylar hayatlarında nasıl etkilere neden olacak? Nuray Sayarı, Balık burcunun 2019 yılı yıllık burç yorumunu açıkladı. İşte Balık burcu 2019 yılı yorumu…

Burçlara göre 2019 yılı seyahat rehberi

Balık burcu 2019 yılı burç yorumu

Balık burcu duygusal balıklar… Balık, son derece verici bir burçtur. Almadan vermek Allah’a mahsustur. Bu evrende her şeyin bir karşılığı var. Eğer, balıklar kendi değerinin farkında olmazlarsa yine yorulurlar. Özellikle 2019 yılı balık burçları için iş hayatında kariyer dönemi olacak. Bu dönem yeni iş fırsatlarına yönelecekler. İşsiz bir balık burcu iseniz açılamayan kapıları, hayalini kurduğunuz işleri elde edebilirsiniz.

Neptün balık burcunda

Sağlık konusunda riskli bir yıl. Özellikle sinsi hastalıklara, kuruntu yaparak zaman geçirmeyin. Şüpheleriniz varsa kontrol ettirin. Neptün balık burcunda. Balıkların görürken görmemeyi seçmeyi bırakması gerekiyor.

2019’a görerek görmemeyi seçmeyi bırakırsanız hak ettiği yerde olamayanlar çok güzel şeyler kazanacaklar. Sağlık konusunda lütfen bedeninizin size verdiği alarmları dinleyin.

Bir tek sağlık konusunda çok riskli bir yıl olabilir. İş ve başarı sizinle birlikte. Aşk da birazcık sinsi duygular, karışan hisler yılın ilk 6 ayında yorabilir. Kim ne yaparsa kendine yapar, siz kendinize olan güveni kaybetmeyin.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler