Ana SayfaÜnlülerO Ses Türkiye'ye Veda Eden İsim Belli Oldu! Acun'la El Sıkıştı

İlgili Postlar

O Ses Türkiye’ye Veda Eden İsim Belli Oldu! Acun’la El Sıkıştı

Televizyonda yoğun ilgiyle ve beğeniyle izlenen O Ses Türkiye yarışmasında jüri koltuğuna veda eden ismin kim olduğu Acun Ilıcalı’nın açıklamaları ardından magazin gündeminde merak konusu olmuştu. Ünlü isim gece yarısı açıklama yaptı ve Acun ile el sıkışarak jüriden ayrıldığını söyledi. İşte Detaylar..

O Ses Türkiye’nin Yıldızı Turgut Çıngı’dan Çok Özel Bir Yorum: “Trenler”

O Ses Türkiye’ye Veda Eden İsim Belli Oldu! Acun’la El Sıkıştı

O Ses Türkiye yapımcısı Acun Ilıcalı’nın, yarışma jürisinin değişeceğini duyurmasıyla herkes jüriden ayrılıcak ünlü ismin kim olduğunu merak etmeye başlamış hatta Hadise ve Murat Boz’un sosyal medya paylaşımları olay olmuştu. O Ses Türkiye’ye Veda Eden İsim Belli Oldu! Ünlü isim Acun’la El Sıkıştı..

“Çok Yoruldum!”

O Ses Türkiye yarışmasın’dan ayrılan ismin ünlü jüri Seda Sayan olduğu, fanlarıyla yaptığı sosyal medyadaki etkileşim sonrası yazışmalarla dün gece yarısı ortaya çıktı.

Seda Sayan kimdir?

Öte yandan, sosyal medyada genelde “photoshop” programıyla düzenlenen yazışmalar da gerçek zannedilebiliyordu. Bu nedenle  Temiz magazin’den Seyhan Erdağ, Seda Sayan’a fanlarıyla yaptığı yazışmaların gerçek olup olmadığını sorguladı.

Acun Ilıcalı Kimdir?

Ünlü şarkıcı Seda Sayan, konu hakkında ilk açıklamasını magazinci Seyhan Erdağ’a gerçekleştirdi. Seda Sayan ise fanlarıyla olan o yazışmaları doğrulayarak şunları iletti;

Seda Sayan: “O Ses Türkiye Bitti”

“Seyhancığım, bana soruldu O Ses devam mı; ben de ‘Ben Mart’ta zaten el sıkıştım, Yemekteyiz’e O Ses Türkiye bitti; Mart’ta biz el sıkıştık Acun’la’ dedim, doğrudur doğru yani…….

Seyhan Erdağ Kimdir?

……….Hakikaten çok yoruldum, hatırlasana geçen sezonu, hatırla nasıl agresiftim, hem O Ses, hem Yemekteyiz, hem konserler; Seyhan hatırlamıyor musun?” dedi.

O Ses Türkiye Jürisinde Flaş Değişiklik! Acun Açıkladı..

O Ses Türkiye Seda Sayan Veda
O Ses Türkiye Seda Sayan Veda

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler