Ana SayfaKültür ve SanatMüzikO Ses Türkiye'de Bir İlk!

İlgili Postlar

O Ses Türkiye’de Bir İlk!

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı “O Ses Türkiye” bir ilk ile ekranlara geldi! 2011 senesinde ekranlara gelmeye başlayan yarışma bu 8 senesini doldurmanın büyük coşkusuyla bu sezonda da izleyicilerini ekran başına kitleyecek. Senelerdir birbirinden yetenekli yarışmacıları ağırlayan yarışmada bir ilk gerçekleştirilerek yarışmacı juri üyelerini seçmedi bu olay O Ses Türkiye’de Bir İlk!

Murat Çok Uğraştı, Tercihi Hadise oldu!

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı “O Ses Türkiye” bir ilk ile ekranlara geldi! 2011 senesinde ekranlara gelmeye başlayan yarışma bu 8 senesini doldurmanın büyük coşkusuyla bu sezonda da izleyicilerini ekran başına kitleyecek. Senelerdir birbirinden yetenekli yarışmacıları ağırlayan yarışmada bir ilk gerçekleştirilerek yarışmacı juri üyelerini seçmedi. Yarışmanın olmazsa olmazı Acun Ilıcalı, O Ses Türkiye çekimlerinden yaptığı paylaşımlarla gülümsetiyordu. Takipçileriyle zaman zaman ekrana gelmeyen görüntüleri de paylaşan Ilıcalı bu defa sete giren bir kedinin jüri tercihiyle ilgili paylaşımda bulundu. Sete giren bir kedi için mücadele eden yarışmacılar bütün kozlarını kullandılar. Çekimler sırasında stüdyoya giren bir kediyi fark eden Acun Ilıcalı ve jüri üyeleri onun kendilerine gelmesi için dil döktü.

O Ses Türkiye'de Bir İlk!
O Ses Türkiye’de Bir İlk!

O Ses Türkiye’de Bir İlk!

O Ses Türkiye yarışmasına katılan isimleri ekiplerine alabilmek adına birbirleriyle yoğun bir mücadele içeresine giren jüri üyeleri, bu defa sete giren bir kedi için mücadele etti. Çekimler sırasında stüdyoya giren bir kediyi fark eden Acun Ilıcalı ve jüri üyeleri onun kendilerine gelmesi için dil döktü. Bu konuda en çok gayreti gösteren isim Murat Boz olurken, kedinin tercihi programın gedikli jüri üyesi Hadise’den yana oldu.

O Ses Türkiye'de Bir İlk!
O Ses Türkiye’de Bir İlk!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler