Ana SayfaÜnlülerNusret Gökçe Kimle Aşk Yaşıyor?

İlgili Postlar

Nusret Gökçe Kimle Aşk Yaşıyor?

Son dönemlerin fenomen isimlerinden birisi olan Nusret Gökçe’nin sevgilisi olduğu iddia edildi.

Özellikle gündemde yer alan bu iddialar sonrasında dikkatler tamamen bu yöne çevrilirken, Nusret Gökçe’nin Fransız güzel ile birlikte olduğu iddia edildi. İş yaşamı dışında özel hayatı ile ilgili çok fazla gündeme gelmek istemeyen ve kameraların önünde ilişkiler yaşamayı istemeyen Nusret Gökçe’nin bu ilişkisinde de yine gizli kalmayı tercih ettiği öğrenildi. Fakat sızdırılan ve basın ile paylaşılan bilgilere göre Nusret Gökçe’nin Fransız güzel ile oldukça yakın ve ciddi bir ilişkisi bulunuyor.

Nusret Gökçe Gönlünü Fransız’a Kaptırdı

Candy Denat adındaki Fransız güzelle uzun zamandan bir ilişki yaşadığı ortaya çıkan Nusret Gökçe’nin Dubai’de yaşamını sürdüren güzel ile sık sık bir araya geldiği paylaşıldı. Yaklaşık bir yıl önce Dubai’deki tatili sırasında tanışan ve arkadaşlıklarını kısa süre içerisinde aşka dönüştüren çiftin, pek çok farklı etkinlikte birlikte yer aldığı söyleniyor.

Özellikle çiftin daha çok Dubai’de buluşması gözlerden uzak bir aşk hayatı sürmesine neden olurken Türkiye’de henüz bir araya gelmedi. Bu nedenle çift kameralardan uzak kalmayı da başarıyor. Paylaşılan bilgilerde Nusret Gökçe’nin uzakta olmasına karşın sık sık sürprizler yaparak sevgilisini mutlu etmeyi başardığı belirtildi. Önümüzdeki günlerde bu ilişki için çift resmen açıklama yaparak durumu duyurabilir. Özellikle bu olayların gündeme gelmesi ile birlikte ilişki resmen öğrenilirken, bu konuda önümüzdeki dönemlerde sosyal medyadan mesaj paylaşılabilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler