Ana SayfaÜnlülerFatma Girik Hastaneye Kaldırıldı!

İlgili Postlar

Fatma Girik Hastaneye Kaldırıldı!

Fatma Girik Hastaneye Kaldırıldı!

Türk sinemasının en önemli isimlerinden birisi olan Fatma Girik’ten üzücü bir haber geldi. Şu anda daha çok evinde dinlenerek yaşamını sürdürmeyi tercih eden Fatma Girik, evinde düştükten sonra hastaneye kaldırıldı.

Geçtiğimiz yıl ameliyat olduktan sonra protez kullanmak zorunda kalan Ünlü Oyuncunun evinde yeniden düşmesi oldukça tedirginlik yarattı.

Efsane oyuncu yaşadığı bu talihsiz olay sonrasında hemen hastaneye kaldırılırken hastanede hemen tedavi başlatıldı. Yapılan ilk incelemelerde Fatma Girik’in sağ dizinin ve kalça kemiğinin zarar gördüğü belirlenirken oyuncunun hastanedeki tedavisinin bir süre devam edeceği belirtildi.

Daha öncede geçtiğimiz yıl yaşadığı talihsiz olay nedeniyle hastaneye kaldırılan ve protez takılarak yaşama devam etmek durumda kalan Ünlü Oyuncunun yeniden düşmesi oyuncu için sağlık açısından zorlu bir sürecin başlamasına neden oldu. Özellikle kalça eklemlerindeki rahatsızlıklar nedeniyle yürümekte dahi zorluk çeken ve bu nedenle geçtiğimiz yıl ameliyat olan Fatma Girik’in düştükten sonra yine kalça bölgelerinde hasar oluşması sanatçının ciddi problemler yaşamasına yol açabilir.

Kısa Sürede Şöhret Olmuştu

1942 İstanbul doğumlu olan Fatma Girik 1957 yıllarından itibaren Türk sinemasına ilk adımını atarken ‘Leke’ ile birlikte oyunculuk için kamera karşısına geçmişti. Deneyiminde oldukça başarılı bulunan ve daha sonrasında sinemanın en çok aranan yüzlerinden birisi olmayı başaran Ünlü Oyuncu şu anda Türkiye’de taraflı tarafsız herkes tarafından sevilen ve desteklenen oyuncular arasında yer alıyor.

Özellikle oyuncunun düştüğünün haberini paylaşılması kısa süre içerisinde sevenlerinin de Ünlü Oyuncuya destek vermesini sağlarken şu anda tüm dualar Fatma Girik’in bir an önce sağlığına kavuşması için ediliyor.

Fatma Girik Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler