Ana SayfaDizilerEmre Altuğ, "Arka Sokaklar"da çalan şarkısıyla sevinç şaşkınlığı yaşadı

İlgili Postlar

Emre Altuğ, “Arka Sokaklar”da çalan şarkısıyla sevinç şaşkınlığı yaşadı

Ekranların ilgiyle takip edilen en uzun soluklu dizilerinden Arka Sokaklar’ın son bölümünde Emre Altuğ’un şarkısının çalması hem Ünlü Şarkıcının hem de hayranlarının büyük mutluluk yaşamasına neden oldu. Detaylar haberimizde…

Kanal D ekranlarında yayınlanan ekranların en uzun soluklu dizilerinden biri olma özelliğine sahip Arka Sokaklar dizisinin son bölümünde Emre Altuğ sürprizi yaşandı. Emre Altuğ, dizide “Gidecek Yerim mi Var” şarkısının çalınmasına çok sevindi ve mutluluğunu sosyal medya hesabından yayınladığı mesajı ile paylaştı.

Altuğ, “Çok değerli oyuncu arkadaşlarım ve ağabeylerimin oynadığı, Türk televizyonlarının en uzun süren kült dizilerinden ‘ Arka Sokaklar’da şarkımla da olsa yer almak çok mutluluk verici. Emeği geçen herkesin eline sağlık.” mesajını yayınlayarak dizi ekibine teşekkür etti.

Pınar Gözlerini Açabilecek mi?

Her bölümü ilgi ile takip edilen Arka Sokaklar dizisinin son bölümünde Rıza Baba’nın kızı Pınar, Sezgin’in hain saldırısı nedeni ile hastaneye kaldırıldı. Pınar’dan gelen acı haber, hem dizideki oyuncuları hem de ekranları başındaki dizinin tutkunlarını yasa boğdu. Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler