Ana SayfaÜnlülerNusret Gökçe, Erzurumdaki Doğduğu Evin Fotoğrafını Paylaştı!

İlgili Postlar

Nusret Gökçe, Erzurumdaki Doğduğu Evin Fotoğrafını Paylaştı!

Ünü Türkiye sınırlarını aşan Sosyete Kasabı lakaplı ünlü işletmeci Nusret Gökçe, memleketi Erzurum’a gitti ve sosyal medya hesabından doğduğu evin fotoğrafını paylaştı. Detaylar Haberimizde..

Sosyete Kasabı Nusret Gökçe, Doğduğu Evin Fotoğrafını Paylaştı!

Kasap Nusret Gökçe, Erzurum’a gidip doğduğu toprakları ve ailesini ziyaret etti. Doğduğu evi Instagram hesabından paylaşan sosyete kasabı Nusret Gökçe, “Benim motivasyonum. Burası benim doğduğum ev” notunu düştü.

NUSRET KİMDİR?

 “Her Gün 18-20 Saat Çalışıp Babadan 1 TL İstemedim..”

Beş çocuklu Erzurumlu bir ailenin ikinci çocuğu olarak dünyaya gelen, Ünlü et restoranına sahip Nusret Gökçe, çocukluğundaki yaşadığı zorlukları şu sözlerle dile getirmişti: “1994-1995 yaş 13 ilkokuldan mezun olduktan sonra maddi imkansızlıklardan dolayı okul hayatımı bitirip kasap çırağı olarak işe başladım. her gün 18-20 saat çalışıp babadan 1 TL istemedim, istesem de yoktu. 2009-2010 sadece 12 masa 10 çalışan. sene 2017 12 restoran 1000 çalışan. Ve karşınızda bir dünya markası. Hepimizin markası hepimizin başarısı.” diyerek, açık yürekli açıklamalarıyla, hayranlarının kalbini bir kez daha fethetti.

Nusret Gökçe’nin Paylaşımı;

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler