Ana SayfaÜnlülerEda Taşpınar'ın Okuldan Atılma Hikayesini Duyan Şaşıp Kalıyor!

İlgili Postlar

Eda Taşpınar’ın Okuldan Atılma Hikayesini Duyan Şaşıp Kalıyor!

Bronzluğu ve cesur pozlarıyla tanınan sosyetik güzel Eda Taşpınar, lise yıllarındaki skandalı, önceki gün yeniden gündeme geldi. Lise son sınıfındayken Robert Koleji’nden atılan ikoncan Eda Taşpınar, önceki gün eski okulunun partisine davet edilince bu şok olay yine konuşulur oldu. Eda Taşpınar’ın Lisedeyken olan Şok hikayesi neydi? Detaylar Haberimizde..

Eda Taşpınar’ın Okuldan Atılma Hikayesini Duyan Şaşıp Kalıyor!

Sosyete hayatının marjinal ismi olan ikoncan Eda Taşpınar, önceki günkü paylaşımıyla Instagram takipçilerini yıllar öncesine götürdü.  Sosyetik güzel Eda Taşpınar, eğitimi ile dünyanın sayılı okulları arasına giren Robert Koleji’nin mezunları için vereceği 4 Kasım’daki ‘Homecoming  (Yuvaya dönüş) partisinin davetiyesini; “Atılmış olsam da homecoming… Mezun olamadım; ama çok şey öğrendim” notuyla Instagram’da paylaştı. 38 yaşında olan ikoncanın bu paylaşımı da yıllar önce Robert Koleji’nden atıldığını yeniden akıllara getirmiş oldu.

Eda Taşpınar kimdir?

Robert Koleji’nden atılan ikoncan’ın Hikayesi;

Bu paylaşımıyla sosyal medyada alay konusu olan ikoncan Eda Taşpınar’ın okuldan atılma hikayesi ise şöyle: Eda Taşpınar’ı 11 yaşındayken İngilizce eğitimi için ailesi Miami Boca Katon’a gönderir. Community School’da 2 yıl eğitim alıp İngilizce ve İspanyolca öğrenir. Türkiye’ye dönünce de ünlü Robert Koleji’ne kabul edilir. Disiplinsiz olan sosyetik güzel Eda Taşpınar, o yıl sınıfta kalmasına rağmen ‘Sınıfı geçtim’ diyerek ailesini mezuniyet partisine davet eder. Mezuniyet partisinde ikoncan’ın annesi okul müdürüyle dansa kalkınca gerçeği öğrenmiş olur.

25 Yaş Büyük Aşk’ı Skandalın Sebebi!

İkoncan Eda Taşpınar lisede okurken kendisinden 25 yaş büyük aşkı Cem Patpat’ı birçok kez ‘babası kılığında’ okula getirmesi ise skandalı ortaya çıkmasına neden olur ve ikoncan Eda Taşpınar, son sınıfta okurken Robert Kolejinden atılır.

25 Yaş Büyük Aşkını 'Babam' Diye Tanıtınca, Okuldan Atıldığını Duyan Şaşıp Kalıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler