Ana SayfaÜnlülerEda Taşpınar "Ben ölünce Arkamdan Parti Yapsınlar"...

İlgili Postlar

Eda Taşpınar “Ben ölünce Arkamdan Parti Yapsınlar”…

Paylaştığı fotoğraflarla fiziğinden sıklıkla söz ettiren Eda Taşpınar fotoğrafları ile gündemde sık sık yer alıyor. Dilara Doğan ile Büyüteç Altında’nın konuğu olan ünlü sosyetik Eda Taşpınar, samimi itiraflarda bulundu. Hepsi ve daha fazlası haberimizde…

Sosyetik Güzel Eda Taşpınar’dan Üstsüz Paylaşım!

Sosyetik güzel Eda Taşpınar’dan samimi açıklamalar…

Fit vücuduyla ve yanık teniyle dikkat çeken sosyetik güzel Eda Taşpınar, plajların en gözde isimler arasında yer alıyor. Sosyetik güzel Eda Taşpınar, verdiği röportajda kendisi hakkında samimi açıklamalarda bulundu. İşte sosyetik güzel Eda Taşpınar’dan samimi açıklamalar…

Eda Taşpınar kimdir?

Dünyaya tek bir lider geldi, o da Türklerin başına geldi demişler: Atatürk’le

Dünya’da kalan son iki kişiden birisiniz. Diğeri kim olsun?

Hiç büyümeyecek bir çocuk yanımda olsun. Çocukların gerçekliğini, korkusuzluğunu, pervasızca doğruları söylemelerini seviyorum.” cevabını verdi.

Geçmişteki pişmanlıklarını ‘Asla başarısız olmayacağınızı bilseydiniz ilk ne yapardınız?

Çocukluğuma, gençliğime döner, babamla aramı düzeltirdim. İletişim gücünü ikimizin de bu yaşta öğrenmiş olması geç kalmışız gibi hissettiriyor. Zamanı geri almayı, onunla onu daha çok yaşamayı ve kavga etmeden birbirimizi anlamayı kabullenmeyi isterdim şeklinde konuştu.

Kişiliğini en iyi tanımlayan hayvan hangisi?

“Siyah panter” olarak yanıtladı.

Eda Taşpınar fotoğrafı hayranlık yarattı: “Nasıl bir güzellik bu!”

Arkamdan parti yapsınlar; kimse ağlayıp sızlamasın…

Hangi dünya starıyla fotoğrafınız olsun isterdiniz?

Dünyaya tek bir lider geldi, o da Türklerin başına geldi demişler: Atatürk’le.” dedi.

Kıskanç mısın?

Kimsenin, kimsenin hayatıyla ilgili kontrole sahip olmadığını anladığım gün yani bırakmayı öğrendiğim gün kıskançlığı da bıraktım. Kendine güvenmenin gerçekliğini tadınca kıskançlığın saçmalığını anlamaya başlıyorsun.” diyerek kıskanç olmadığı söyledi. Aşk hakkında tavsiyelerde de bulunan sosyetik güzel, “Aşk konusunda ahkam kesebilecek kadar büyümedim hâlâ. Herkesin kendi yolculuğu bu. Herkes kendi yolunu kendi bulacak.” dedi. Lisedeki takma adının “Taş” olduğunu dile getiren Taşpınar, “O yaşlarda sevmiştim şimdi ise üzerimde bir yük gibi hissettiriyor” şeklinde konuştu.

Mezar taşınıza ne yazılsın?

Eda Taşpınar, “Hepimiz birer sözcükten çok daha fazlayız. Mümkünse yaşadığım hayatı kutlamak için arkamdan parti yapsınlar; kimse ağlayıp sızlamasın.” şeklinde oldu.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler