Ana SayfaDünyaNusret, Fulbolcu Messi ve Paul Pogba'yı Elleriyle Besledi!

İlgili Postlar

Nusret, Fulbolcu Messi ve Paul Pogba’yı Elleriyle Besledi!

Ünlü sosyete kasabı Nusret Gökçe, dünyaca ünlü yıldız futbolcular Messi ve Paul Pogba’yı elleriyle besledi ve meşhur Saltbae hareketini yaptırdı, detaylar Haberimizde..

Nusret’ten, Şiddete Hayır Videosu!

Nusret, Messi ve Paul Pogba’yı Elleriyle Besledi!

Yapmış olduğu Saltbae hareketiyle dünyada ünlenen ünlü sosyete kasabı Nusret Gökçe, dünyaca ünlü futbol yıldızları Lionel Messi ve Paul Pogba’yı elleriyle besledi. Nusret, kendisiyle özdeşleşen tuz atma hareketini ünlü futbolcu Messi ve Pogba’ya da yaptırması sosyal medyanın gündemine oturdu.

NUSRET KİMDİR?

Nusret Konuklarını Yine Muhteşem Ağırladı!

Barcelona’nın dünyaca ünlü  yıldızı Lionel Messi ve Manchester United’in yıldızı Paul Pogba Nusret’in mekanın ziyaret etti. Kasap Nusret, restoranının Dubai şubesine uğrayan dünyaca ünlü futbol yıldızları Messi ve Pogba’yı muhteşem şekilde ağırladı.

Paul Pogba’den SaltBae Şov!

Ünlü futbolcu Paul Pogba’nın SaltBae tuzlama hareketindeki şovu çok beğenildi.

https://www.youtube.com/watch?v=fHt9u8J4ZnA

Messi ve Pogba ‘dan Saltbae Hareketi!

Barcelona’nın dünyaca ünlü 31 yaşındaki yıldız futbolcusu Messi eşi ve dostlarıyla Nusret’in mekanına uğradığında  meşhur saltbae (Tuzlama) hareketini yapmakdan çekinmedi. Ancak Messi, Paul Pogba kadar başarılı olamadı. Nusret, yıldız futbolcularla birlikteki muhteşem görüntüleri Instagramda ve diğer sosyal medya da bomba gündem oluşturdu.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler