Ana SayfaDünyaNicole Kidman'ın Kanal D'ye Açıkladığı Güzellik Sırrı Şaşırttı!

İlgili Postlar

Nicole Kidman’ın Kanal D’ye Açıkladığı Güzellik Sırrı Şaşırttı!

Ünlü dünya yıldızı Nicole Kidman, Kanal D Haber’e konuk oldu. Güzel oyuncu, Türkiye’ye hayran kaldığını ve özel hayatına dair pek çok açıklama yaptı, detaylar Haberimizde..

Nicole Kidman Mutlu Evliliğin Tüyosunu Verdi

Türkiye’ye Peşpeşe Övgiler Yağdırdı!

Hollywood’un en ünlü yıldızları arasında olan oyuncu Nicole Kidman, konuk olduğu Kanal D Haber’e katılarak, Barbaros Tapan’ın sorularını cevapladı. Türkiye’deki kadınlara güzellik tüyoları da veren Ünlü yıldız Nicole Kidman, Türkiye’ye hayran kaldığını söyledi. Ünlü yıldız Nicole Kidman, Kanal D Haber’de, pek çok soruya cevap verirken, Türkiye’ye pek çok konuda övgülerini de dile getirdi. Sinemadaki başarısıyla birlikte güzelliğiyle de ünlenmiş olan Nicole Kidman, Türkiye’deki kadınlara kendine ait sırlarını da tüm samimiyetiyle açıkladı.

“Aktör Olarak Bunu Oynamak Çok Heyecan Vericiydi”

Oynadığı “Destroyer” filmindeki rolü hakkında açıklamalarda bulunan  Nicole Kidman, çok farklı bir tipe bürünmenin hissine değinirken, “Bunun için hazır ve istekliydim, yapmak istedim. Ulaşmak istediğiniz hedefler vardır ve bu yapmak istediğim bir şeydi. Bir filmde daha genç ya da daha yaşlı birini oynadığınızda onun bütün hayatını görmek ve göstermek zorundasınız. Bir aktör olarak bunu oynamak çok heyecan vericiydi.” dedi.

Nicole Kidman kimdir?

“Her Zaman Güneş Kremi Kullanırım”

Türk kadınları için kendisinin güzellik sırlarını soran Barbaros Tapan’a ünlü  oyuncu, sırrının güneş losyonları olduğunu söyleyerek, “Her zaman güneş kremi kullanırım. Ve sevgi. Eğer aşıksanız, ve bu iyi bir aşksa, bu en iyi güzellik kaynağıdır” dedi.

Nicole Kidman hayranlarına müjde! İki dizi geliyor

“Türkiye’nin Güzelliğine İnanamadım”

Ünlü yıldız Nicole Kidman Türkiye için,”Türkiye’yi ziyaretimde bu kadar güzel bir ülke olduğuna inanamadım. Muhteşemdi. Müziğini ve yemeklerini çok sevdim. Sanırım insanlarınız sıcak ve eğlenceli. Yeniden gelmek istiyorum ve hiç görmediğim İstanbul’u görmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler