Ana SayfaDünyaNicole Kidman hayranlarına müjde! İki dizi geliyor

İlgili Postlar

Nicole Kidman hayranlarına müjde! İki dizi geliyor

Dünyaca ünlü star isim Nicole Kidman, iki yeni dizi için hazırlıklara başladı. İşte Nicole Kidman’ın yer alacağı diziler.

Son dönemlerde daha çok televizyon projelerinde yer almaya başlayan Nicole Kidman, iki dizi için hazırlıklara başladı. Bir dizide başrol ve yapımcı bir dizide ise sadece yapımcı olarak yer alacak olan ünlü star, iki dizisiyle ülkede en çok izlenen olmaya çalışacak.

Nicole Kidman kimdir?

Nicole Kidman yeni dizileri hangileri?

Big Little Lies’ın ikinci sezonunda yer alacak olan oyuncunun diğer dizisi ise The Expatriates ve Nine Perfect Strangers olacak. Bu dizi ekranlara ilk defa gelecek ve Nicole Kidman da bu dizi ile birlikte bir kez daha yapımcı olarak karşımıza çıkacak.

The Expatriates hakkında

Amazon’da yayınlanacak olan yeni dizide bir kitap uyarlaması olacak. Janice Y.K. Lee tarafından yazılan büyük bir ilgi uyandıran The Expatriates isimli kitaptan uyarlanacak olan dizi kitabı sevenlerin de dikkatini çekecek durumda. Dizide hikaye Hong Kong’taki birbiriyle yakın kadın yöneticileri konu alıyor. Margaret, Mercy, Hilary, Tammy, Barbara, Franny ve Olivia olmak üzere 7 kadından oluşan bu grupta evlilikten ilişkilere kadar pek çok durum konu olacak. Nicole Kidman’ın yapımcı olarak yer alacağı dizide senaryo ise Alice Bell imzası taşıyacak. Şu ana kadar gelen detaylarda dizinin konusu öğrenilirken dizide yer alacak oyuncular bilinmiyor.

Nine Perfect Strangers hakkında

Big Little Lies dizisinin çok sevilmesi ile birlikte aynı yazar Liane Moriarty’nin diğer kitabı Nine Perfect Strangers’dan uyarlanacak olan Nine Perfect Strangers başlangıç aşamasında film olarak gelecekti. Fakat yapılan son değişiklik sonrasında dizi olarak ekranlara getirilmeye karar verilen Nine Perfect Strangers’ta başrol oyuncusu Nine Perfect Strangers olacak. Bir sağlık merkezinde geçecek hikayede kişilerin ilişkileri konu alınacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler