Ana SayfaÜnlülerNurgül Yeşilçay, yeni sevgilisiyle objektiflere yakalandı!

İlgili Postlar

Nurgül Yeşilçay, yeni sevgilisiyle objektiflere yakalandı!

Bir döneme damgasını vuran “Asmalı Konak ” dizisiyle gündeme gelen, ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay sevenleri tarafından beğenilen bir oyuncu. Magazincilerin de sürekli takipte olduğu Nurgül Yeşilçay bakın objektiflere nasıl yakalandı?

Nurgül Yeşilçay ve Kevin Costner Başrolde! Selanik 1920 Dizisi Geliyor!

Nurgül Yeşilçay yine gündemde!

Aynı dizide rol alan Cem Özer ile 26 Ekim 2004′te evlenen Nurgül Yeşilçay, oğlu Osman Nejat’ı dünyaya getirdi. Uzun süre geçmeden, evliliklerin de sorunlar yaşamaya başladı. Çok sürmeden boşanma kararı alan çift, yollarını ayırdı. Arada oğulları olduğu için sık sık bir araya gelmeye devam ettiler. Güzel oyuncu, boşandıktan sonra yanında görünen erkek arkadaşlarıyla gündem olmaya başladı. Güzel oyuncu için, estetik merkezlerinden çıkmıyor dedikoduları yapılırken, botoks yaptırdı iddiaları da çok konuşulmuştu. Pişman olan oyuncu, bir daha yüzüme hiç bir şey yapmam demişti.

Nurgül Yeşilçay Kimdir?

Nurgül Yeşilçay yeni sevgilisiyle görüntülendi!

Ankaralı İşadamı Özgür İnal’la ilişkisini bitiren Nurgül Yeşilçay yeni aşkıyla Kuruçeşme’de bir mekanda görüntülendi. Çift, karşılıklı oturup yemek yedikten sonra Nurgül Yeşilçay, yeni aşkının yanına oturdu. Bol bol muhabbet ettikleri görünen çift gayet mutluydu. Gülümsemelerin eksik olmadığı masada Nurgül Yeşilçay sevgilisinin aldığı kırmızı gülü kırıp masanın ortasındaki bardağın içine koydu. Arada gülü alıp koklayan oyuncu mutlu görünüyordu. Görüntülendiğini fark eden ünlü oyuncu mekandan yalnız çıkmak zorunda kaldı. Yanındaki erkeğin kim olduğu bilinmezken, çok samimi oldukları objektiflere yansıdı. Açıklama yapmayan ünlü oyuncu, hayranları tarafından bu gizemli erkeğin kim olduğu merak ediliyor.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler