Ana SayfaÜnlülerEmrah'ın yardımcılarından gazetecilere çirkin saldırı!

İlgili Postlar

Emrah’ın yardımcılarından gazetecilere çirkin saldırı!

Önceki akşam ailesi ile birlikte akşam yemeği yiyen Emrah, çıkışta kendisini bekleyen gazeteciler olduğunu öğrenince küplere bindi. Görüntü vermek istemeyen Emrah, yardımcılarını gazetecilerin üstüne gönderdi. Emrah’ın yardımcıları, habercilere saldırdı. Detaylar haberimizde…

Emrah’tan eşine 8 milyon TL’lik hediye!

Emrah ailecek yemekte

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Emrah, önceki akşam Arnavutköy’de bulunan bir balıkçıda akşam yemeği yedi. Eşi Sibel Kirer, oğlu Elyesa ve kızı Eleysa ile birlikte keyifli bir akşam yaşayan Emrah, mekan çıkışında görüntü almak isteyen basın mensuplarının beklediğini öğrendi. Ancak, bu Emrah’ın hiç de hoşuna gitmedi.

Emrah kimdir?

Onları gönderin, yoksa hesap ödemem

Öfkeden küplere binen Emrah’ın, mekan sahibine gazetecileri mekandan uzaklaştırması için “Onları buradan gönderin, yoksa hesap ödemem.” dediği öğrenildi. Mekan yetkilileri, basın mensuplarının mekanın önünden uzaklaşması ve çekim yapmaması konusunda ikna etmeye çalışsa da bir türlü başarılı olamadı.

“Oğlunuzla ne zaman görüşeceksiniz?” sorusu kızdırıyor

Basın mensuplarının direnmesi ile birlikte devreye Emrah’ın menajeri girdi. Emrah’ın menajeri, “Çekim yapmanızı istemiyoruz. Yeni yetme bir menajer gelse size argo konuşsa hoşunuza gider mi? 20 yaşında işe yeni başlamış adamın, ‘Oğlunuzla ne zaman görüşeceksiniz?’ sorusu Emrah’ı kızdırıyor, olmuyor” diyerek habercileri çekim yapmamaları konusunda ikna etmeye çalıştı.

Emrah’ın yardımcılarından gazetecilere şok saldırı

Habercileri ikna edemeyeceğini anlayan Emrah, sonunda mekandan çıktı. Habercilerin hiçbir sorusunu yanıtlamayan Emrah’ın yardımcıları, basın mensuplarının makinelerine vurdu ve görüntü almalarını engellemeye çalıştı. Emrah’ın yardımcılarının saldırısı, şoke etti.

Aşk ve Mavi’de

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Emrah, şu sıralar her Cuma akşamı ATV ekranlarında yayınlanan fenomen dizi Aşk ve Mavi’de rol alıyor. Küçük yaşlarda oyunculuk ve şarkıcılık yapmaya başlayan Emrah, hala daha çalışıyor. Oyunculuk kariyerinde hız kesmeden ilerlemeye devam ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler