Ana SayfaÜnlülerNur Yerlitaş'tan Son Dakika!

İlgili Postlar

Nur Yerlitaş’tan Son Dakika!

Geçtiğimiz günlerde beyin tümörü yüzünden acilen ameliyata alınan Nur Yerlitaş’tan, son dakika haberi! Ünlü modacı Nur Yerlitaş’ın sağlık durumu nasıl? Şimdi nerede? Tedavisi bundan sonra nasıl devam edecek? İşte haberimiz hakkında tüm merak edilenler…

Beyin tümöründen ameliyat olan Nur Yerlitaş’tan haber var!

Tedavi İçin Bir Yol Haritası Çizilecek

Geçtiğimiz hafta kendisine konan beyin tümörü teşhisi ile tüm sevenlerini üzen ünlü modacı Nur Yerlitaş, pazartesi günü Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Necmettin Pamir ve ekibi tarafından ameliyata alınmıştı. Ameliyattan sonra ünlü modacının sağlık durumu hakkında kısa bir bilgi veren hastanenin Başhekimi  Prof. Dr. Çağlar Çuhadaroğlu; yatığı açıklamada, “Nur Yerlitaş hastanemiz tarafından takip edildi, bu takipler sırasında yapılan değerlendirmede beyninde bir problem olduğu görüldü. Bunun üzerine Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Necmettin Pamir tarafından bugün, beynindeki kitleyi çıkarmak üzere ameliyat edildi. Ameliyat sonrası durumu iyi olan Nur hanım uyandı ve konuşabiliyor. Halen yoğun bakımda. Bundan sonraki süreçte; gerek patoloji sonuçları gerekse ameliyat sonrası filmler değerlendirilerek tedavi için bir yol haritası çizilecek.” diyerek Yerlitaş hakkında son bilgiyi vermişti.

Nur Yerlitaş kimdir?

Tedavi Sürece Ayakta Devam Edecek

6 Agustos Pazartesi günü girdiği ameliyat sonrası  hastane yatan Nur Yerlitaş, bugün taburcu oldu. Başhekim Prof. Dr. Çağlar Çuhadaroğlu, Nur Yerlitaş’ın taburcu işlemlerinin ardından sağlık durumuyla ilgili şunları söyledi: “‘Nur Hanım 6 Ağustos Pazartesi günü opere edilmiş, ardından Yoğum Bakım ve Beyin ve Sinir Cerrahisi servisinde takipleri yapılmıştır. Bu süreç içerisinde Sayın Yerlitaş’ın herhangi bir sorunu olmamıştır. Alınan örneklerden elde edilen sonuçlar Beyin ve Sinir Cerrahisi ekibince değerlendirilmiş ve hastanın tedavi planı yapılmıştır. Bir süre evde istirahati takiben tedavi süreci ayaktan devam edecektir.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler