Ana SayfaÜnlülerBeyin tümöründen ameliyat olan Nur Yerlitaş'tan haber var!

İlgili Postlar

Beyin tümöründen ameliyat olan Nur Yerlitaş’tan haber var!

Beyin tümöründen ameliyat olan Nur Yerlitaş’tan haber var! Geçtiğimiz günlerde beyin tümörü nedeni ile ameliyat masasına yatan ünlü modacı Nur Yerlitaş’ın sağlık durumu nasıl? Nur Yerlitaş’ın hayati tehlikesi bulunuyor mu? Durumunda bir değişilik söz konusu mu? Detaylar haberimizde…

Beyin ameliyatı olan Nur Yerlitaş’ı dostları yalnız bırakmıyor

Nur Yerlitaş’ın sağlık durumu nasıl?

Moda dünyasının önde gelen isimlerinden biri olan Nur Yerlitaş, geçtiğimiz Pazartesi günü beyin tümörü teşhisi ile ameliyata alındı. Ameliyatı başarılı geçen ünlü modacının hastanedeki tedavisine devam ediliyor. Hayati tehlikesi bulunmayan Nur Yerlitaş’ın sevenleri, güzel haberlerini beklerken, yakın arkadaşı Emel Müftüoğlu sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Nur Yerlitaş kimdir?

Emel Müftüoğlu’ndan Nur Yerlitaş açıklaması

Önceki gün alışverişe çıkan ve ayakkabı mağazalarını gezen ünlü şarkıcı Emel Müftüoğlu, basın mensuplarına Nur Yerlitaş’ın sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Müftüoğlu, “Nur’un yardımcılarından sürekli bilgi alıyorum. Durumu iyiye gidiyormuş. Ben de yarın ilk fırsatta ziyaretine gideceğim.” diye konuştu.

Emel Müftüoğlu kimdir?

Nur Yerlitaş’ın doktorundan açıklama

Beyninde kitle nedeniyle Acıbadem Altunizade Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Necmettin Pamir ve ekibi tarafından ameliyat edilen modacı Nur Yerlitaş’ın sağlık durumu ile ilgili bugün saat 16.30’da basın açıklaması yapıldı. Ünlü modacının ameliyat ve sonraki süreci hakkında bilgi veren Başhekim Prof. Dr. Çağlar Çuhadaroğlu şöyle konuştu: “Nur Yerlitaş hastanemiz tarafından takip edildi, bu takipler sırasında yapılan değerlendirmede beyninde bir problem olduğu görüldü. Bunun üzerine Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Necmettin Pamir tarafından bugün, beynindeki kitleyi çıkarmak üzere ameliyat edildi. Ameliyat sonrası durumu iyi olan Nur hanım uyandı ve konuşabiliyor. Halen yoğun bakımda. Bundan sonraki süreçte; gerek patoloji sonuçları gerekse ameliyat sonrası filmler değerlendirilerek tedavi için bir yol haritası çizilecek.” Prof. Dr. Çağlar Çuhadaroğlu, sözlerine “Nur hanımı 2-3 gün yoğun bakımda tutacağız.” şeklinde devam etti.

Ünlü modacı Nur Yerlitaş, geçtiğimiz yıl da göğsünden ameliyat olmuştu. Son zamanlarda çok kilo kaybetmesi ile kardeşinin ısrar etmesi ile kontrole giden Nur Yerlitaş, bu defa da beyninde tümör ile karşılaştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler