Ana SayfaÜnlülerCüneyt Arkın'ın oğlundan flaş açıklama!

İlgili Postlar

Cüneyt Arkın’ın oğlundan flaş açıklama!

Cüneyt Arkın’ın oğlundan flaş açıklama! Geçirdiği rahatsızlık nedeni ile yoğun bakımda tedavi edilen usta sanatçı Cüneyt Arkın’ın oğlu Murat Arkın’dan yeni bir açıklama geldi. Cüneyt Arkın’ın sağlık durumu nasıl? Hastaneden çıktı mı? Detaylar haberimizde…

Cüneyt Arkın’ın hastane odasından ilk görüntüsü ortaya çıktı!

Cüneyt Arkın’ın oğlundan açıklama

Sinema dünyasının değerli isimlerinden Cüneyt Arkın, geçtiğimiz günlerde Silivri’deki yazlığında aniden fenalaşmıştı. Apar topar hastaneye kaldırılan Arkın, hem kalbi hem de akciğerlerinde yaşadığı sorunla gittiği hastanede yoğun bakımda tedavi edilmişti.

Cüneyt Arkın kimdir?

Çok yakında kendi ağzından bir mesajı olacak

Cüneyt Arkın’ın oğlu Murat Arkın’dan, usta sanatçının sağlık durumuna ilişkin yeni bir açıklama geldi. Murat Arkın, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak “Babam çok şükür hastaneden çıkışını yaptı. Ailem adına polisinden memuruna, simitçisinden iş adamlarımıza,hademesinden öğrencisine,öğretmeninden gurbetçisine hepinize sonsuz teşekkürler. Babamın size çok yakında kendi ağzından bir mesajı olacak. Sevgiler.” şeklinde bir mesaj yayınladı.

O hepimizin Malkoçoğlu’su

Geçtiğimiz günlerde Cüneyt Arkın’ın hasta yatağından ilk görüntüsü ortaya çıkmıştı. Yakın dostu Yılmaz Ulusoy, Cüneyt Arkın’ı ziyaret etmiş, “Kendisini sık sık ziyaret ederek, eski günleri yad edeceğiz. Cüneyt hayata da, sevdiklerine de çok bağlıdır. Bizi bırakıp gitmez. O hepimizin Malkoçoğlu’su. Cüneyt Bey memleket meseleleriyle yakından ilgilidir. Her zaman çok vatanperver bir insan olmuştur… Kendisine bu karakterinden dolayı dört kez milletvekilliği teklifi geldi ancak hep uzak durmasını tavsiye ettim. Çünkü o bütün Türkiye’nin sevgilisi. O da hak verdi ve hiç siyasete girmedi. İyi de etti.” diye konuşmuştu.

Cüneyt Arkın duygulandı

Cüneyt Arkın, dostu Yılmaz Ulusoy’un kendisini ziyarete gelmesinden dolayı duygusal anlar yaşamış ve “Hayatta attığım her adımda önce eşim Betül’ün sonra Yılmaz dostumun katkısı var.” diye konuşmuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler