Ana SayfaDedikoduNur Yerlitaş, İşte Benim Stilim'den ayrılıyor!

İlgili Postlar

Nur Yerlitaş, İşte Benim Stilim’den ayrılıyor!

Ünlü modacı Nur Yerlitaş, jüri üyesi olduğu İşte Benim Stilim yarışmasının önceki geceki yayınından sonra hastanelik oldu. Yapımcılar Nur Yerlitaş için izinli dedi, ancak ünlü modacı programdan ayrılmak istedi. Detaylar haberimizde…

Geçtiğimiz haftadan beri aynı programda jüri üyesi olduğu İvana Sert ile aralarında yaşanan polemik ile gündemde olan ünlü modacı Nur Yerlitaş, şimdi de programdan ayrıldığı haberleri ile gündeme geldi.

Hastanelik oldu

İvana Sert ile tartışan Nur Yerlitaş, jüri koltuğunda oturduğu İşte Benim Stilim isimli moda yarışmasının önceki akşam yayınlanan bölümünün ardından hastanelik oldu.

Yapımcı izinli dedi, Yerlitaş programdan ayrılmak istedi

İşte Benim Stilim programının yapım şirketi, Nur Yerlitaş’ın izinli olduğunu söyledi. Ancak, ünlü modacının programa geri dönmek istemediğini söylediği iddia edildi.

İvana geri döndü, Nur Yerlitaş gitmek istedi. Barış uzun sürmedi…

Nur Yerlitaş ve İvana Sert, geçtiğimiz hafta tartışma yaşamışlardı. Yapılan değerlendirmenin ardından İvana Sert programdan ayrılmıştı. Ancak, yapımcıların araya girmesi ile iki ünlü modacı arasında barış sağlanmıştı. Bu barış fazla uzun sürmedi. Nur Yerlitaş, İvana Sert’in programa geri dönmesinin ardından programdan ayrılmak istediğini söylemiş.

Kerimcan Durmaz’a da ısınamamış

Nur Yerlitaş dile getirmese de iddialara göre programın jürisine dahil olan sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz’a da pek ısınamamış. İddialara göre; Yerlitaş’ın programdan ayrılmak istemesinin ardında Kerimcan Durmaz nedeni de var.

Nur Yerlitaş kimdir?

İvana Sert kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler