Ana SayfaÜnlülerNur Yerlitaş: Beni Çok Ağlattılar!

İlgili Postlar

Nur Yerlitaş: Beni Çok Ağlattılar!

Nur Yerlitaş: Beni çok ağlattılar! Geçtiğimiz Ağustos ayında beyninde tespit edilen 3 tane ur sebebiyle acil ameliyata girmek zorunda kalan ünlü modacı Nur Yerlitaş, kontrol için gittiği hastanede görüntülendi. Geçirdiği zor günlerinden ardından konuşan ünlü modacı, çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Nur Yerlitaş: Hergün Tedaviye Gidiyorum

Nur Yerlitaş: Beni çok ağlattılar!

Nur Yerlitaş: Beni çok ağlattılar! Geçtiğimiz Ağustos ayında beyninde kitle tespit edilen ünlü modacı Nur Yerlitaş, acil olarak ameliyata alınmıştı.

Beyninde kitle tespit edilen ve geçtiğimiz Ağustos ayında acil ameliyata alınan ünlü modacı Nur Yerlitaş, önceki gün kontrol için tekrar hastaneye geldi.

Nur Yerlitaş: Beni Çok Ağlattılar
Nur Yerlitaş: Beni Çok Ağlattılar

Nur Yerlitaş kimdir?

Kendisini görüntüleyen muhabirleri görünce gözyaşlarını tutamadı

Eski sağlık durumuna kavuşmak için tedavi gören Nur Yerlitaş, önceki gün kontrol için geldiği hastanede kendisini görüntüleyen basın mensuplarına çarpıcı açıklamalar yaptı. Hastane çıkılında kendisini görüntüleyen muhabirlere konuşan ünlü modacı, reklam yapıyor diyenlere sitem etti.

Hastaneye rutin kontrolleri için giden ünlü modacı, tekerlekli sandalyeyle dışarı çıkartılırken kendisini görüntüleyen muhabirleri görünce gözyaşlarını tutamadı.

Kafamı boydan boya kesip tümör aldılar!

Yaşadığı zor günlerin ardından bir açıklama yapan Nur Yerlitaş, sağlık sorunları basına yansıdıktan sonra sosyal medya hesaplarında hakkında yapılan yorumlara inanamadığını belirtip şunları söyledi:

“Beni çok ağlattılar. ‘Reklam yapıyorsun’ diyen bile oldu. Beynimde tümör var, ne reklamı. Kafamı boydan boya kesip tümör aldılar. Sonra radyoterapi gördüm.”

Ünlü modacı, ardı ardına iki kansere yakalanmıştı

Nur Yerlitaş,önce memelerini küçültmek için önce doktora gitmiş, muayene sırasında kitleye rastlanmıştı. Meme kanseri olduğu ortaya çıkan Yerlitaş Maslak’ta yer alan özel bir hastanede operasyon geçirmişti. Ancak üzerinden daha fazla bir zaman geçmeden tekrar rahatsızlanan ünlü modacı, bu kez de beyninde çıkan urdan dolayı tekrar ameliyat olmak zorunda kalmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler