Ana SayfaÜnlülerKalp krizi geçiren Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu nasıl? Hastaneden ilk açıklama...

İlgili Postlar

Kalp krizi geçiren Mehmet Ali Erbil’in sağlık durumu nasıl? Hastaneden ilk açıklama geldi

Kalp krizi geçiren Mehmet Ali Erbil’in sağlık durumu nasıl? Geçirdiği kalp krizi sonrasında yere düşen ve vücudunun çeşitli bölgelerinde kırıklar meydana gelen ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’in sağlık durumunda yeni gelişmeler yaşandı mı? Hastaneden ilk açıklama geldi. Mehmet Ali Erbil’in sağlık durumu nasıl? Yoğun bakımdan çıktı mı? Hala daha tedavisi devam ediyor mu? Ameliyat oldu mu, olacak mı? Detaylar haberimizde…

Son dakika: Mehmet Ali Erbil yoğun bakımda!

Mehmet Ali Erbil kalp krizi geçirdi, yoğun bakımda

Gazeteci Bilal Özcan, Mehmet Ali Erbil’in kalp krizi geçirdiğini duyurdu. Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, kalp krizi geçirdi. Geçirdiği kalp krizi ile birlikte yere düşen Mehmet Ali Erbil’in vücudunun çeşitli bölgelerinde düşmenin etkisi ile birlikte kırıklar meydana geldi. Apar topar hastaneye kaldırılan Mehmet Ali Erbil, hemen tedavi altına alındı.

Mehmet Ali Erbil kimdir?

Kalp krizi geçiren Mehmet Ali Erbil’in sağlık durumu nasıl?

Kaldırıldığı hastanenin yoğun bakımında tedavi altına alınan Mehmet Ali Erbil’in kaldığı hastaneden ilk açıklama geldi. Göğüs Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Semih Halezeroğlu, Mehmet Ali Erbil’in sağlık durumuna ilişkin yaptığı açıklamada “18 Ekim 2018 Perşembe günü düşme nedeniyle acil servise kaldırılan ünlü sanatçı Mehmet Ali Erbil ameliyat edildi. Hastamız Mehmet Ali Erbil evinde düşme sonrası acil servisimize getirilmiştir. Yapılan tetkiklerde kaburgalarında çoklu kırıklar ve sonucunda gelişen göğüs boşluğunda kanama ve hava birikmesi tanıları ile acil operasyona alınmıştır. Operasyon başarıyla sonuçlanmış ve hastamız yoğun bakımda takibe alınmıştır. Genel durumu şu an iyidir.” diye konuştu.

Mehmet Ali Erbil yoğun bakımda

Öte yandan, Mehmet Ali Erbil’i ziyarete giden Sinan Özen, “5 gün sonra bir ameliyat olacak. Ciğerlerdeki kanamadan dolayı ufak zedelenmeler var. Yoğun bir şekilde takip ediyorlar. Kendisi şu an yoğun bakımda, gayet iyi durumda. Erbil’in bir vertigo hastalığı da var, ondan dolayı başı dönüp düşmüş, ani olan bir şey. Çok sert bir şekilde düştü ki kaburgaları kırılma söz konusu oldu.” dedi.

Geçirdiği kalp krizi ile birlikte yere düşen Mehmet Ali Erbil’in vücudunun çeşitli bölgelerinde düşmenin etkisi ile birlikte kırıklar meydana geldi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler