Ana SayfaÜnlülerNur Yerlitaş Acil Ameliyata Giriyor!

İlgili Postlar

Nur Yerlitaş Acil Ameliyata Giriyor!

Hadise’nin annesi Gülnihal Açıkgöz’ün intihar ettiği açıklması ile magazin basınına bomba gibi düşen Nur Yerlitaş’a ne oldu? Ne teşhis kondu? Ünlü modacının sağlık durumu nasıl? İşte haberimiz…

Bu olmadı Nur Yerlitaş!

Hadise’den Bir Teşekkür Beklerdim

Şarkıcı Hadise, Annesi Gülnihal Açıkgöz’ün intihar teşebbüsünün basına yansımasını istemediği için olayı besin zehirlenmesi olarak açıklamıştı. Bunun üzerine Nur Yerlitaş, bir canlı yayına bağlanıp işin aslının besin zehirlenmesi değil, intihar teşebbüsü olduğunu söyleyip; “Hadise’den bir teşekkür beklerdim” diyerek olayın büyümesine sebep olan o şok sözleri söylemişti. Bu haberin devamında sözlerine devam eden ünlü modacı Nur Yerlitaş, “Bir gece yarısı telefonum çaldı. Haluk Şentürk, ‘Hadise’nin annesi zehirlendi, Şişli Etfal’deyiz, özel bir hastaneye götürmek istiyoruz, çok kötü yoğun bakımda.’ dedi. Saat 3 sularıydı. Benim yakın dostum Azmi Hoca’yı aradım, ‘Hadise’nin annesi zehirlenmiş, yoğun bakımdaymış, özel hastaneye almak istiyorlar, hastane göndermiyor, karşı hastanenin doktorunun araması gerekiyormuş’ dedim. Neticede hastaneye aldılar annesini. Sonradan öğrendim ki, kadıncağız intihar etmiş. Ben de ‘anne’ konusunda çok hassasımdır, annemi kaybettim…” ” diyerek bütün ayrıntıları ortaya dökmüştü.

Bir anda yazılı ve görsel basında tüm tepkileri üzerine çeken Nur Yerlitaş, en son darbeyi de kendisine destek olur amacı ile yayına bağlanmasını istediği Acun ılıcalı ‘dan almıştı.

Acundan Zehir Gibi Sözler

Nur Yerlitaş’ın hemen ardından canlı yayına bağlanan Acun Ilıcalı, “Nur Hanım’ı TV8 ailesi olarak çok severiz ancak burada yaptığı hareketin elle tutulur bir yanı yoktur. Nur Yerlitaş’ın Hadise’nin ablası Hülya Açıkgöz’le sıkıntısı var. 3 hafta bunu kafaya takıp şimdi bunu açıklamanın bir anlamı yok. Bu olay bu şekilde duyulmaması daha iyi olurdu.” şeklindeki açıklamasıyla Nur Yerlitaş’ın tamamen sessizliğe gömülmesine sebep olmuştu.

Ameliyat Pazartesi Günü

Olayların hemen ardından aldığı tepkiler yüzünden sosyal medya hesabını da kapatan Nur Yerlitaş’dan bir süredir takipçileri haber alamıyordu. Son dönemde bir hayli kilo vermesi ile de gündemde olan Nur Yerlitaş’ın, üzerine bir de bu sıkıntılı durumları yaşamasıyla olaya el koyan kardeşi, ünlü modacıyı doktora gitmesi yönünde ikna etti. Acıbadem Altunizade Hastanesi’nin beyin cerrahı Prof. Dr. Necmettin Pamir’in muayenesi ve gerekli testlerin ardından, Nur Yerlitaş’a beyin kanseri teşhisi kondu. Nur Yerlitaş, pazartesi günü ameliyat olacak.

Nur Yerlitaş kimdir?

 

.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler