Ana SayfaÜnlülerBu olmadı Nur Yerlitaş!

İlgili Postlar

Bu olmadı Nur Yerlitaş!

Bu olmadı Nur Yerlitaş! Hadise’nin annesinin intihar girişiminde bulunduğunu açıklayan Nur Yerlitaş, tepkilere maruz kaldı. Nur Yerlitaş’ın yaptığını onaylamadılar. Detaylar haberimizde…

Hadise’nin Annesi Gülnihal Açıkgöz’den Dava Şoku!

Nur Yerlitaş’a eleştiri

Ünlü şarkıcı Hadise’nin annesi Gülnihal Açıkgöz’ün intihar olayının yankıları hala daha devam ederken, Nur Yerlitaş’ın Hadise’nin annesi hakkında yaptığı açıklamalar ile gündemde bomba etkisi yaratmıştı. Hadise’nin basından gizlemeye çalıştığı intihar girişimi olayını bir televizyon kanalına telefonla bağlanarak anlatan Yerlitaş, “Bir gece yarısı telefonum çaldı. Haluk Şentürk, ‘Hadise’nin annesi zehirlendi, Şişli Etfal’deyiz, özel bir hastaneye götürmek istiyoruz, çok kötü yoğun bakımda.’ dedi. Saat 3 sularıydı. Benim yakın dostum Azmi Hoca’yı aradım, “Hadise’nin annesi zehirlenmiş, yoğun bakımdaymış, özel hastaneye almak istiyorlar, hastane göndermiyor, karşı hastanenin doktorunun araması gerekiyormuş’ dedim. Neticede hastaneye aldılar annesini. Sonradan öğrendim ki, kadıncağız intihar etmiş. Ben de ‘anne’ konusunda çok hassasımdır, annemi kaybettim..” diye konuşmuştu.

Hadise kimdir?

Bu olmadı Nurella

Nur Yerlitaş, bu davranışı ile birçok kişinin tepkisine maruz kalmıştı. Yerlitaş’a tepki gösteren isimlerden biri de; Esin Övet olmuştu. Köşesinden Nur Yerlitaş’ı eleştiren Övet, yazısında şu ifadelere yer verdi:

Hadise’nin annesinin durumu ortada.

Günlerdir konuşmak, yazmak bile istemedim. Elim gitmedi. Tüylerim diken diken oldu.

Nur Yerlitaş kimdir?

İşin içine anne girince benim için akan sular durur. O yüzden Hadise ve kardeşlerine geçmiş olsun diyorum.

Her aile de bazı durumlar olur.

Bazı sıkıntılar yaşanır.

Onlarda eminim Allah’a bin kere şükür edip annelerine bundan böyle sıkı sıkı sarılacak ve hatalarını telafi edeceklerdir.

Kendileri de düştükleri bu gafletin farkındadırlar. Buna söylenecek bir laf yok. Annelerinin yaptıkları olay ve bıraktıkları mektup her şeyi anlatıyor. Onun üstüne konuşulacak daha doğrusu bize söylenecek söz düşmez.

Onların kendi konuşacakları halledecekleri sorunlar.

İnşallah en yakın zamanda çözerler.

Ancak kim ne derse Nur Yerlitaş’ın yaptığı inanılmaz bir ayıptır. Ve telafisi de yoktur.

Sen bir insana yardım ediyorsun!

Sonra doğrusunu öğrenip çıkıp bir de canlı yayında anlatıyorsun.

Çok büyük ayıp. Bu hakkı sana kim veriyor.

Ki kendisinin de annesine ne kadar düşkün olduğunu ben biliyorum. Keşke bunu yapmasa kendine saklasa hatta arkadaşlarıyla bile dedikodusunu yapmasaydı.

Ortada bir anne var.

Nurella’nın yaptığı hatanın ötesine, kötülüğe giriyor.

Ve etrafımda herkes “Bu nasıl bir kötülük” diye konuşuyor.

Bilmiyorum gerçekten bu nasıl bir kötülük?

Bir anne çocuklarını, kuzucuklarını illa ki affeder ama Nur Yerlitaş’ın yaptığı kötülük unutulacak ve affedilecek gibi gözükmüyor.

Bizler yapılan iyiliğin gizlenmesini hele ki böyle bir durumun gizlenmesi gerektiğini öğrendik.

Nur Yerlitaş düştüğü durumun umarım farkındadır.

Ve inşallah üzülüyordur.

Bir annenin yaşadığı durumu gözler önüne serip dedikodu malzemesi yapmak bir gazeteci ve yıllardır bu mesleği yapan beni bile utandırdı ne yalan söyleyeyim.

Allah gaflete düşen herkesin yardımcısı olsun.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler