Ana SayfaDedikoduNorm Ender'e bir kötü haber daha! 'Mekanın Sahibi' parçası YouTube'dan kaldırıldı

İlgili Postlar

Norm Ender’e bir kötü haber daha! ‘Mekanın Sahibi’ parçası YouTube’dan kaldırıldı

Yayınlanmasının üzerinden belli bir zaman geçtikten sonra Spotify’dan kaldırılan ve Norm Ender’in ‘Mekanın Sahibi’ parçasının YouTube’dan kaldırıldığı öğrenildi. YouTube’da şarkıyı aratan kullanıcılar “Bu video, Dum Money Entertaintment tarafından gelen bir telif hakkı hak talebi nedeniyle artık kullanılamıyor” yazısı ile karşılaştı.

Mekanın Sahibi şarkısı ile rap dünyasına bomba gibi geri gelen Norm Ender’e kötü haber YouTube’dan geldi. Ender’in daha önce Spotify’dan kaldırılan şarkısı bu defa da YouTube’dan kaldırıldı. Olayla ilgili henüz bir açıklama yapılmasa da şarkının kaldırılması sosyal medya gündeminde yine çok konuşuldu.

Spotify’dan bir süre önce kaldırılmıştı

‘Mekanın Sahibi’, Young Slatt & B Stakk Feat Peewee Longway’e ait ‘Work My Move’ isimli parçayla oldukça benzetilmiş ve bu şarkıdan çalıntı olduğu söylenmişti. Bu iddianın ardından parça, Spotify’dan kaldırılmış ve sonrasında tekrardan geri yüklenmişti.

Şarkısının Spotify’dan kaldırılması üzerine Twitter hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Norm Ender ise olay hakkında “Loop: Müzik yaparken kullanılan yardımcı ses döngüleridir. Üretim amaçları şarkılarda kullanılmaktır. Aranjörler çok iyi bilir ve kullanır. Sizin bilmiyor oluşunuzdan yararlanmaya çalışan bebelerin kurbanı olmayın! Aynı kumaşla farklı elbiseler yapan terziler gibi, dikiyoruz” ifadelerini belirtmişti.

Şimdi de Youtube’tan kaldırıldı

Bu olayların ardından bugün ise YouTube üzerinden arama yapan kullanıcılar Norm Ender’in şarkısı ‘Mekanın Sahibi’ şarkısının klibine erişemiyor. Şarkının YouTube’dan kaldırılmasıyla ilgili herhangi bir  resmi bir açıklama gelmezken şarkıyı YouTube’da aratan kullanıcılar “Bu video, Dum Money Entertaintment tarafından gelen bir telif hakkı hak talebi nedeniyle artık kullanılamıyor” yazısı ile karşılaştılar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler