Ana SayfaDizilerNöbet'e Flaş Transfer

İlgili Postlar

Nöbet’e Flaş Transfer

Son zamanların sevilen televizyon dizisi, çok konuşulan televizyon dizisi Nöbet’e Flaş Transfer, yeni bir şok edecek karakter daha ekleniyor!

Fulden Akyürek Kimdir?

Nöbet dizisinin ikinci bölümünde heyecan doruklara çıkıyor. İlk bölümde dikkat çeken iddialı kadrosunu daha da büyütme yolunda giden Nöbet dizisi, daha da büyümeye gideceğini açıkladı.

Televizyon’da dikkat çeken Nöbet dizisine transfer olan, Fulden Akyürek’de katılıyor! Fulden Akyürek, “Sitare” isminde bir ses sanatçısını canlandıracak.

Nöbet Dizisine Transfer

Hatay Elmalı’da bir lokalde şarkı söyleyen Sitare’nin (Fulden Akyürek), bölgenin zengin kişiliği Cevran’larla ilişkisi oldukça sıcak! 4 sene önce geldiği Elmalı’da Ziya Cevran ile yakınlaşan Sitare, gözleri kamaştıran güzelliğiyle bölge sakinlerinin dilinden düşmüyor.

Yapımını Para Film, yapımcılığını ise Necati Şaşmaz tarafından üstlenilen televizyon dizisi, her Pazar akşamı 20:00’de Show TV ekranlarında yayınlanıyor! Nöbet başrollerini Yurdaer Okur, Saygın Soysal, İpek Karapınar, Deniz Bolışık, Kürşat Alnıaçık gibi bir çok önemli ismin bulunduğu dizi de Fulden Akyürek’de bulunacak. Yönetmen koltuğunda usta isim Gökhan Erkut’un bulunduğu televizyon dizisi izleyicileri tarafından oldukça sevilen bir dizi oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler