Ana SayfaDizilerNöbet Dizisinin İlk Fragmanı Yayınlandı!

İlgili Postlar

Nöbet Dizisinin İlk Fragmanı Yayınlandı!

Nöbet dizisinin ilk fragmanı yayınlandı! Necati Şaşmaz’ın yapımcılığını üstlendiği büyük bir merak uyandıran Nöbet dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Show TV’de ekrana gelecek yeni dizi Nöbet, ne zaman izleyicisi ile buluşacak? Yurdaer Okur, Saygın Soysal, İpek Karapınar ve Deniz Bolışık gübü başarılı oyuncuların başrollerini paylaştığı yeni dizi Nöbet’in konusu nedir? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Merakla Beklenen Nöbet Dizisinden İlk Görüntüler!

Nöbet dizisinin ilk fragmanı yayınlandı!

Nöbet dizisinin ilk fragmanı yayınlandı! Necati Şaşmaz’ın yapımcılığında dev bir prodüksiyonla ekrana gelmeye hazırlanan Nöbet dizisinin ilk fragmanı yayınlandı.

Yurdaer Okur, Saygın Soysal, İpek Karapınar, Deniz Bolışık, İbrahim Kendirci, Kürşat Alnıaç, Murat Kılıç, Tuncay Beyazıt, Nevzat Yılmaz, Yılmaz Meydaneri, Burak Sarımola, Sultan Elif Taş, Kaan Sevi, Bahadır Buyruk, Orkun Ok ve Ziya Çiçek’in rol aldığı yeni dizi Nöbet’in çekimleri tüm hızıyla devam ediyor.

Show Tv'nin yeni dizisi Nöbet, yakında izleyicisi ile buluşacak.
Show Tv’nin yeni dizisi Nöbet, yakında izleyicisi ile buluşacak.

Nöbet Dizisi Konusu Ve Oyuncu Kadrosu!

Nöbet dizisinin ilk fragmanı

Show TV kanalında yayınlanmaya başlayacak yeni dizi Nöbet; ilk fragmanıyla heyecan yaratırken, “Yakında” ibaresi dikkat çekti.

Nöbet dizisinin konusu

Antalya Elmalı’da hazırlanan dev bir platoda çekilen Nöbet dizisi, yayınlanan tanıtım fragmanında Yurdaer Okur’un canlandırdığı Binbaşı Barış Kalender’in sözleri ile dikkat çekti.

“Hepimiz vatan için gerekirse can vermeye hazır nöbete devam edeceğiz!” sözleri izleyici üzerinde derin bir etki bırakırken, dizinin konusu hakkında da kısa bir ipucu vermiş oldu.

Kulislerde Show TV ekranında Çarşamba akşamları yayınlanacağı konuşulan diziyle ilgili henüz net bir tarih belirlenmedi.

 

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler