Ana SayfaDizilerKadın Dizisi Fragmanı Yayınlandı! Kadın Dizisi Yeni Bölüm Ne Zaman?

İlgili Postlar

Kadın Dizisi Fragmanı Yayınlandı! Kadın Dizisi Yeni Bölüm Ne Zaman?

Özel kanalların Ocak ayında reklam azlığı nedeniyle dizilerinin yeni bölümlerini yayınlamama durumu devam ediyor ancak gelecek haftaya dair fragmanlar peşi sıra yayınlanmaya başladı bunlardan biri de Kadın dizisinin fragmanı. Fragmana dair tüm detayları sizin için derledik. Salı akşamlarının iddialı yapımlarından Kadın dizisi de son olarak 45. bölümüyle 25 Aralık Salı akşamı yayınlanmıştı. 46. bölümden yayınlanan fragmanda ise “Kadın öldü” sözü herkesi şaşırtmış ve kimin öleceği konusunda sosyal medyada tartışmalar çıkmıştı. Kısa bir sürenin ardından dizinin yeni bölümünden yeni görüntüler ekrana geldi. Fragmanda Bahar ile Sarp arabada gidiyor. Bahar, “Annemleri aramamız lazım” diyor. Sarp kendileri ayrıldıktan sonra mahallede ne olduğunu soruşturuyor ve öğrendiği bilgileri Bahar ile paylaşmak istemiyor.

Arif’in elleri ise kanı Enver büyük bir şok çinde karşı karşıya kalmışlardır. Bir kadın cesedi ambulansa bindiriliyor. Peki kim öldü? Tahminler Hatice karakterini işaret ediyor. Bennu Yıldırımlar’ın dizide ayrılmış olma ihtimali çok yüksek olarak bakılıyor.

Kadın Dizisi Oyuncu Kadrosu

Kadın 46. bölüm fragmanı;

2019 Ocak ayında ekrana üç hafta ara veren Kadın’ın 46. yeni bölümünde yaşanacaklar merakla bekleniyor. Kadın son bölümde kafaları karıştıran bir final yaşanmıştı. Nezir’in adamları Bahar ve çocuklarını kaçırmak için harekete geçti. Sarp ise Şirin ve çocuklarını alarak evden kaçırmayı başardı. Ancak Bahar’ın kaçmasının ardından evden silah sesi duyuldu. Apartmandan çıkan saldırganın ‘Kadın öldü’ sözü ‘Bahar’ın annesi Hatice mi öldü?’ sorusunu akıllara getirdi. Ancak üç haftanın ardından bu soruları yeni bölüm ile giderebileceğiz.

Kadın’ın merakla beklenen 46. yeni bölümünün 22 Ocak Salı akşamı izleyicilerle buluşacağı kesinleşti. Fragmanda dizinin merakla beklenen 46. yeni bölümünün tarihi açıklandı.

Kadın son bölümde neler yaşanmıştı;

Kadın son bölüm detayları ;Enver’e gönderdiği telefonla Bahar’a ulaşan Sarp’ın tek isteği Bahar ve çocuklarının güvende olmasıdır. Bahar’ın ise tüm yaşananlardan sonra Sarp’a güveni kalmamıştır. Bundan sonra söylediklerine inanmayacağını düşünüyordur. Çünkü Bahar’ın aşkından daha önemli tek bir şeyi vardır; çocukları. Diğer yandan Nezir de artık hamle yaparak, Bahar ve çocuklarının yaşadığı mahalleye adamlarını gönderir. Ancak Sarp Nezir’den önce davranmış Bahar’ı ve çocukları alarak çıkmaya çalıştığı sırada üst katta yaşanan arbedede kimin hayatını kaybettiği merak konusu…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler