Ana SayfaDizilerNöbet Dizisi İçin Alınan Final Kararının Sebebi Belli Oldu!

İlgili Postlar

Nöbet Dizisi İçin Alınan Final Kararının Sebebi Belli Oldu!

Yayınlanmaya  başlandığı ilk günden bu yana soluk soluğa izlenen ve Show TV için çekilen Nöbet dizisi için final kararı mı çıktı?  Magazin gündemine bomba gibi düşen iddianın tüm detayları Haberimizde..

Nöbet 4.Bölüm’de Neler Oldu? Özet

Nöbet Dizisi Bitiyormu? Nöbet Dizisi Neden Final Kararı Aldı? Nöbet Dizisi Ne Zaman Bitiyor?

Ünlü yapımcı Necati Şaşmaz’ın sahib olduğu Pana Film’in hazırladığı Nöbet isimli dizisi için bitirme kararı alındı. Başrollerin de  Saygın Soysal, Yurdaer Okur ve Deniz Bolışık gibi usta oyuncuların yer aldığı Nöbet dizisi izleyicisine 8. bölümünden sonra veda edeceği öğrenildi.

10181425-728xauto

Geçtiğimiz hafta  5. bölümüyle seyirci karşısına çıkan Nöbet, izlenildiği ilk günden beri güçlü oyuncu takımıyla dikkatleri üzerine çekiyor, duygusal sahneleriyle gönülleri dağlıyordu.

Nöbetin en son ki bölümünde, Binbaşı Barış Kalender, teröristler tarafında şehit düşürülen Remzi Duran’ın ailesine şehit haberi vermek için yola çıkmıştı..

Nöbet ayrıca Antalya Elmalı’da çekiliyor ve Genelkurmay da lojistik olarak desteklerini Nöbetten esirgemiyordu. Fakat Survivor, Savaşçı, Kardeş Çocukları gibi reyting rekortmen dizileri karşısında daha fazla dayanamayarak 8. bölümü çekimleri tamamlanmasıyla izleyicisiyle vedalaşma kararı aldı.

Ä°lgili resim

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler