Ana SayfaÜnlülerHülya Avşar, Bomba İş Teklifine Ne Cevap Verdi?

İlgili Postlar

Hülya Avşar, Bomba İş Teklifine Ne Cevap Verdi?

Medyapım, ünlü oyuncu Hülya Avşar’a görülmemiş bir teklifte bulundu. Hülya Avşar teklife ne cevap verdi? Projenin ayrıntıları ve bu özel teklifin tüm detayları Haberimizde..

Hülya Avşar’dan Kaya Çilingiroğlu’na Yanıt Geldi!

Hülya Avşar, Medyapım’dan Gelen Teklife Ne Cevap Verdi?

Yeşilçamın gelmiş geçmiş en güzel kadın oyuncularından biri olan Ünlü oyuncu Hülya Avşar’a, Medyapım şirketinden son zamanların en gözde tekliflerinden biri yapıldı.

Hülya Avşar kimdir?

Bu özel projede, müzikle ilgilenen tam 100 kişiden oluşan ve oldukça renkli bir jüri takımının görev yaptığı yarışma için Med yapım, Hülya Avşar’a jüri başkanlığı teklifini yaptı. Uzun  bir süredir beyaz camdan uzak kalan ünlü oyuncu Hülya Avşar’a teklife sıcak baktığı öğrenilen bilgiler arasında geliyor.

hülya avşar ile ilgili görsel sonucu

 

Kanal D televizyonları için yakında yayınlanması beklenen bu iddialı proje, All Together Now isimli şarkı yarışmasından uyarlanmış bir program olacağı öğrenildi. Hazırlık çalışmaları tam gaz devam eden bu özel projenin sunuculuğunu sevilen isim Enis Arıkan’ın gerçekleştirecek.

hülya avşar ile ilgili görsel sonucu

Enis Arıkan Kimdir?

Jüri Üyeleri İkna Olursa Yarışmacılara Eşlik Edecekler..

Avşar kızının başkan olması istenilen bu özel projede Caner Çalışır, Gülçin, Metin Arolat, Ayta Sözeri, Ferman Akgül gibi müzik üstadları yer alacak. Katılan yarışmacılar gösterdikleri performanslarıyla jüri üyelerini ikna edip seslendirdikleri şarkılara eşlik ettirmeye çalışacaklar..

Ezgi Mola ve Enis Arıkan’ın, Aleyna Tilki ve İdo Tatlıses taklidi sosyal medyayı salladı

 

Enis Arıkan Kimdir

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler